maanantai 22. toukokuuta 2023

perintövarkaus ym verot

 Suomi on pohjois-korea. Jonka kirjoitan aina pienellä, tuo ei ole kirjoitusvirhe. Eniwei.


https://www.kauppalehti.fi/uutiset/perintovero-ajaa-yha-useamman-suomalaisen-ulosottoon-nailla-kahdella-keinolla-sen-maksua-voi-helpottaa/6770c583-8f10-4e99-8fd6-e38c0233a6d7?ref=iltalehti:d53b&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi


^ Ihanan lyhyitä nuo teidän URL:länne ! Kiitti siitä. Ja kiitti vitusti Suomlanti näistäkin ylimääräisistä varkauksistanne alias "veroista". Vitun kusipäät mulkut.


Kuinka tällekään huutavalle saatanalliselle vitun vääryydelle ^ ei saada IKINÄ MITÄÄN TEHTYÄ ?!?! AINA joku vitun kuvottava kusipää juristirotta ilmenee nälvimään asiasta sieltä jostain lattialautojen alta ja mistä lie vitun viemäristä missä ne kusirotat pyörii, mutta kenestäkään ei ole vain LOPETTAMAAN tätäkin rikollista pahuutta ja kansan ihan tasan 100 % de facto kyykytystä ja kiristystä ja kiusaa, ja ihan tasan "kuin seinään". Valtion kuuluu maksaan MEILLEpäin takaisin kiskomiaan rikollisia veroja ja te KAIKKI TIEDÄTTE tämänkin. Mutta koska kyse on pohjoiskoreasta eli suomesta, VAIN virkarotanpaskan julistelevalla sanalla on mitään painoa ja merkitystä ja muilla teistä ei ole mitään kykyä taitoa älyä visiota viisautta munaa tms VAATIA asioihin muutosta. Te ette totisesti ole angloja tai Ranskalaisia tai vastaavia.

Vittu kun jopa kiinalaisista (!!) on, kaikista maailman apinoista, tekemään totalitääristä supertyrannivaltiotaan vastaan aina JOTAKIN ja järjestämään edes paskankin väärtejä mielenosoituksia ja samoin ne heittelee siellä ja puukottelee ja pieksee kytänpaskoja koko ajan kuin vierasta sikaa.. ja kuin ei mitään, eli käyttäytyvät ihan niinkuin kuka vain joka on itsellinen ja järjissään ja omaa puolustautumisvaiston ja katuviisautta ja vapaudenkaipuun ja jonkinlaisen itsetietoisuuden yms. Ehkä ylpeydenkin. Toisinkuin puisevat valtionpalvoja pakana finnuiiittivittupäät.

Mutta tämä saatanan perintövero, etten eksy siitä aiheesta. Se se sitten on jumalauta vääräksikin VÄÄRIN. AJATELKAA miten tuokin kusinen paskarotta vain toteaa asian tuossa jutussa ^, ikäänkuin istuu sormi perseessä ja valittaa  että "onhan se ikävää kun minä välillä nyppään tämän sormeni perseestäni ja laitan suuhusi ja kermakakkuusi, mutta hei.. voithan sinä aina valittaa asiasta! Jee ! virallisia oikeanlaisia valituskanavia pitkin!" ...vitun paskanäätä haista vittu. Ja ammu ittes saatanan rotta. Säästä se vaiva joltain ihmisenkaltaiselta.

KOSKA te fintiaanit oikein saatte ihan tasan lopullisen tarpeeksi !??! MITÄ siihen oikein vaaditaan !?!?

Vai odotanko minä teiltä TAAS ihan turhia. Teillä ei ole aikomustakaan muuttua ja koettaa muuttaa maailmaakaan sen enempiä, kunhan saatte pitää saavutetut etunne ja mitä näitä nyt on.

Halveksittava paskakansa ja maa. Ja tuskin tarvii kuvaillakaan ns "johtajianne" ? ...hahaa..oi pojat.


Toivottavasti olette ainakin olleet mukana siinä kansalaisaloitteessa perintöveron poistamiseksi. Se on edes JOTAKIN.

Se kaikki on jo kertaalleen tai monastikin verotettu, mutta koska suomea pitää tiukasti otteessaan yhä edelleen kommunistien jälkeläiset ja täten totalitäärinen totinen vakavanaamainen aivoton mielikuvitukseton huumorintajuton sieluton virkamafia ja byrokratia ja honottavat jurakautiset pystyynkuolleet naurettavat typerät vitun hönöt tollot jyrsijät ja mulkut tomerat torakat ja muunlaiset kusiset pikkumaiset pikku paskanäädät ja tympeän tyhmät ällöttävät ylimieliset ämmät niin hay; jälki on sen mukaista !!!

Sanna käy vähän poseeraamassa Amerikassa, ja suomaliassa KAIKKI ja kissansa voi niin vitun pahoin sielunsa ydintä myöden että olo on koko ajan kuin mahassa surisisi tehosekoitin (jota sileäaivot kutsuu nykyjään "blenderiksi") ja suonissa virtaisi lähinnä myrkkyä.

Ainakin MINULLE se on ihan se perustason fiilis. Kiitos hyvin pitkälti ihan VAIN "valtion".Hei ihmiset: joko on olemassa valtio TAI me kaikki olemme VAPAITA - teidän on VALITTAVA näistä kahdesta.

Minä valitsen VAPAUDEN 100 kertaa kymmenestä. KAIKKINE riskeineen ja kaaoksineen ja "kaaoksineen" ja Anarkioineen jne, jotka on lähinnä ei vain kuvitteellisia mutta periaatteessa yhtä mahdottomiakin kuin vain silkkaa VALTION propagandaa.

Harmi  että te muut päätitte jo lapsena antaa valden hioa aivonne sileiksi kuin koalalla. Yksi planeetan typerämmistä olennoista jolla ei ole MITÄÄN muuta tekuutta ja "funktiota" kuin syödä ja paskantaa, eli ikänkuin vähemmän rikollinen somppu.  Tai ihan perus byrokraatti. Tai tokihan sen "funktio" on kiusata ja alistaa ja komennella ja hidastaa ja estää ja kiristää ja köyhdyttää ja mahdottomaksi tehdä ja musertaa epätoivoon ja hävitykseen ja häpäistä ja nöyryyttäja estellä ja mitätöidä ja sanella ja rajata ja haitata ja olla niin pikkumaisen kuvottava vitun niljaska kuin vain kerrassaan on mahdollista.

Ja hei, se on ROTU ongelma jos teistä ei ole käymään tämän yli, ihan sama kuin ryssillä jotka ovat "rodullisesti kykenemättömiä demokratiaan" ja joka on ihan totta mutta koskee myös suomalaisia ja muita idän barbaari"kansoja". Toisin kuin Ranskalaisia tai Italiaanoja tai Amerikkaa tai Anglosfääriä tai jotain muuta paskankaan väärtiä. Teistä ei vain ole tämän parempaan.


Mutta te tiedätte itsekin jollain tasolla kaiken tämän, ei minun tarvi tätä mitään erikseen sanoa. "Perintövero" !! HAhahaaaaaaa.. toistelkaa tuota ihan pari kolmekin kertaa ja se alkaa jo käsitteenäkin ihan naurattaa, joko se ärsyttää tai sitten ihan naurattaa, minua yleensä ärsyttää mutta välillä joskus koen nämä asiat myös naurettavan huvittavina.

"Hei ! et sä saa saada isovanhempies hyniä !! Ne kuuluu Meille Kaikille™!"


Vitun rotat saatana.#BOMBfinland!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti