torstai 11. toukokuuta 2023

"Kehitysapurahoista"

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f1622b8f-3d9e-426b-aff4-2a8de3c5ea83


Ensinkin on aivan mahtavaa että VIIIIIIHDOIN joku uskalsi puuttua tuohon kommunistien epäpyhään käärmeenpaskaan !!! Aivan vitun ultramyöhään mutta ..no, jaa.

Eniwei, tottahan vitun vitussa siitä syntyi sitten "porua" kun kommarien ikiliikkujaan uskalletaan puuttua. TIETÄKÄÄN hoi polloin aivottomat pölvästit että AINA kun "vasemmisto" eli kommunistit yms paskaväki "kilahtaa" jostain tai nostaa metelin tai esittää aivan äääimistyttävn pöyristynyttä jne: se on MANIPULOINTITAKTIIKKA.

Minä olen kai teitä tottuneempi sellaiseen, lapsuudesta asti, joten minua ei niin haittaa minä olen aina ymmärtänyt mitä paskoja aikuiset ympärilläni esim on, ja minä erotankin hyvän ja kusipäät 10 Km etäisyydeltä - siinä missä Te Muut ette tunnistaisi lattiaakaan sillä maatessanne. Ja siksi teihin TEHOAA mitä läpinäkyvin ja naurettavin ja itsestäänselvinkin huijaus, te olette vain ylisosiaalisia ja tolloja ja naiiveja. Ja te kai olette uskoneet tämän koko ajan ei vain "politiikkaa" mutta vasemmistoa !! Ja "vasemmisto" sisältää sittemmin 1945 aikalailla KAIKEN. Elokuvista ruokaan ja kulttuurista kissaan ja vaatteista julisteisiin ja fiiliksiin ja puheisiin. KOKO kulttuuri on tuon mädän läpitunkema. Se olisi aika siistii, hei kundi jou, tiätsä, jos te voisitte TÄMÄN asian vihdoin snaijata !! olis fantsuu !! hei. 

Kiitti !


Mutta niin nin tuo itse asia ^ - minä yleensä jokseenkin pelkään jos ilta-jumalat on sallineet hoi polloin Morlokeille ja viemärinpohjalaisille oikein kommentoinnin tai "Asiattoman Huutelun™" tuolla Hienompien Ihmisten hovissa niin nin lukea sitten nitä huuteluita mutta nyt onneksi oli yllättävää ja siltikin totta että suurin osa on Halla-Ahon kanssa samaa mieltä mutta uskaltaa ja VOI tuoda sen esiin tuolla kommenteissa !! Teissä alkaa viihdoin näkyä minun teihin takomaa ytyä ja munaa finnuiitit !! HAhaa mahtavaa. Ja minä otan siitä kunnian itselleni ihan ainakin 99 %sesti.

Ja tokihan ne perusröllit nousee esiin lattioiden alta wanhoista homeisista kusen ja kaljan ym polttamista vallatuista tuhoutuneista hökkeileistään ja siltojen alta ja kupeesta ja homeisista paskaläjistään ja mistä lie kellareista ja tunkkaisista viemäreistä niitä nouseekin esiin, ja tottakai ne aukoo typerää tietämätöntä päätään ja makuu Jussille ikäänkuin se olisi joku isäpuolensa ja sättivät sitä tyyliin "sä oot vaan ihan tyhmä!" muttei kukaan niistä, KUKAAN, pysty tai kykene osoittamaan miten Jussi olisi jotenkin konkreettisesti väärässä asiassa. Se johtuu siitä ettei se ole vaan oikeassa. Nekruille ei kuulu ihmisten rahat ! Se on HYVIN yksinkertaista. Jos eivät tule itse toimeen omillaan niin niiden kuuluukin kuolla. Nou ? Ja eikö tämä ole TÄSMÄLLEEN se ajatus ja maailmankuva ja asenne millä virkarälssi-elitisti paskasakki suhtautuu suomalaisiin ja eritoten työttömiin ja eritoten eritoten työttömiin suomalaisiin miehiin ?

On. On se. Tismalleen.


* * * * *


Afrikka on tänään ihan sama tyhmä alkeellinen apinanpaska kuin se on AINA ollut, ulosluettuna VALKOISTEN ylivertaisten Eurooppalaisten - "Arjalaisten" sinne rakentamat tiet ja rakennukset ja muun ihmis-infra ja muu sen sellainen. MIKÄÄN ei ole neekerin apinamaailmassa kehittynyt sen enempää kuin kissojen tai koirienkaan tai pihapiirin oravienkaan maailmassa. Viimeiseen 100 miljoonaan vuoteen ja te KAIKKI tiedätte tämän vallan vitun mainiosti vitun kusipäät pikkuperkeleet paskapäät valehtelijat mulkut ja mäntit.

Ja jos olette niitä tietämättömimpiä kaikista joiden Maailmankuva™ perseestä..anteeksi "Mediasta" niin ...no .. minä en itse asiassa osaa puhua lobotomiapotilaille, minä en tiedä mitä sanoa ja miten. Sori. No comprendo.

Sanotaan vain että on kirjoitettu läjittäin kirjoja ihan neekerten oppineimpien itsensä toimesta(!!) (tietysti ne on varsinaisesti kirjoittanut joku joka osaa kirjoittaa) ja muidenkin ja tehty dokumentteja ja elokuvia ja pidetty "poliittisia puheita" jne ja mitä lie siitä kuinka "kehitysapu" on KIROUS, esim kirja nimeltä "Kehitysavun Kirous" jne. Tutustukaa niihin ja mitä noissa kommenteissakin ^ sanoo jne. 

Se on kuin antaisit silinterihatun kissalle tai sukat lampaalle tai kondoomin neekerille tai ihmistasoisia tunteita ja moraalia kinkille jne, Kankkulan Kaivoon hukkaan menee aivan KAIKKI.

Aneita sillä ehkä saa riutuneiden mielten mielestä.


Muttei sen idea ole ikinä ollutkaan auttaa neekeriä, jonka vasuritkin tietää vallan mainiosti olevan naurettavaa hukkaanheitettyä tyhjätoimittamista ja kusipäistä larppia ja leikkiä ja absoluuttista pelleilyä, kyse on valkoisen miehen sabotoinnista ja lännen tuhoamisesta ja kostosta. SIITÄ on OIKEASTI ollut koko ajan kyse. Jos et tätä tiedä tai ymmärrä, olet vain auttamattoman naiiivin tyhmä. Ei maha mitään.


Mutta pysykäähän sitten AitoFinuiitit vitun LUJINA tässäkin asiassa !! ÄLKÄÄKÄ pakittako Y H T Ä Ä N !! Teillä on koko OIKEAN suomen Kansan™ 100 % ymmärrys ja tuki ja vastassanne VAIN se pieni klikki rantamulkkuja ja Tsadilaisia änkyräkusipäitä. Ne EI saa enää voittaa. Koskaan kertaakaan MITÄÄN.

Ne on nyt VIHDOIN MURSKATTAVA.


Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti