sunnuntai 7. toukokuuta 2023

Tsadin Reissu 05-2023

 Hola.


Eli piipahdan äkkiä raportoimaan että laskeuduttiin miehistön kanssa taas tuonne Suomalian Tsadiin ja muualle. Raportoin myös että yksi silmiinpistävimmistä asioista oli paitsi kaikkien paitsi suomalaisten läsnäolo mutta sekapäisten nuorien, sekopäiden, puli-idioottien yms olemassaolo. Jukolauta siinä olisi kirveellä töitä !!

MIKSI suomessa on niin järisyttävä YLImäärä juoppoja ja luusereita ja pohjasakkaa ja niitä niiden älykääpiöitä "rasavillejä" vitun idiootteja katu-homojätkiä !??! MIKÄ tämän mysteerin SYY on !?!??!

Ja niissä katumutanttikakaroissa todellakin on jotain aivan SUPERhomoa. Tarkkailin yhtä kusiaivokloppi kaksikkoa siinä ihan tarpeeksi läheltä ja ajattelin että voihan vittu kun olisi käsiase... mutta eniwei, miten ne puhuukin keskenään ja ilmeilee ja lääppii toisiaan elehtii jne.. se on niin über homoa että homotkin punastuisi. Ehkei ne itse snaijaa mutta ne on vain ihan vitun HOMOJA. Hei koulukiusaajat ja muut kusiluuserit paskapäät rotat => te olette ihan vitun SUPERHOMOJA !! HAhaaaaa ja minä nauran teille. Toisaalta minua SYVÄSTI kuvottaa.

Ehkä se on jotain säälittävää isähahmon kaipuuta tjns, eli homoa.

Kuten lempiblogaajani sanoi jostain niistä "gangstereista" (minkä seassa se toki on liikkunutkin), niin nin että..no HOMOJA ne on, ja niin ne onkin, kaikki mitä ne tekee kaikki mistä ne puhuu ja kaikki niissä on ==> HOMOA.

Ja eikö ne nussikin toisiaan siellä kyttien pyydystämössä ? Ei yllätä, mutta etoo entistäkin enemmän.


Kuka tätä vakoileekin: SUKSI VITTUUN !!


^ Tuo on sille kuka tai MIKÄ tätä hidastaa tätä sivua. Ehkä se on kiina tai ryssä tjns...


Eniwei. Suuri jopa MaMuista on suotavampia kuin YKSIKÄÄN noista VITUN kusilänteistä katukakaroista, NIITÄ minä en vittu siedä !! En sitten YHTÄÄN ! NIISTÄ ON PÄÄSTÄVÄ EROON JA TOTAALISESTI !!! Ehkä NE on minun "juutalaiseni". Ymmärtänette kuka MINÄ olisin niihin nähden.

Eikä tässä kirjoituksessa ole juuri mitään sisältöä, mutta halusin tarjota lukijoille jotakin joten tarjoan tämän. "It´s not much but it´s honest work".


Suuressa Kaupungissa on paljon vaihtoehtoja, paljon enemmän kuin "skutsissa" kuten he kai sanovat. Aivan siis ..jumalauta jäätävästi, kadehdittavasti jne ja jäinkin miettimään että miksette te voi jumalauta vittu tarjota meille MUILLE niitä samoja palveluita ja liikkeita ja asioita ?!?! Siellä oli jopa yksi pulju jonka luulin jo ainakin 20 vuotta sitten kadonneen !! Mutta se vain on vetäytynyt päätaajaman seudulle, se on eräs hampurilaiskettinki mistä on kyse.

Kiitti kun ette ole muualla ! kiitti ! Minähän olen manannut sen Scan Burgerinkin puutetta muualla, usein, ja voisin manata taaskin, mutta hei finnuiitit; ÄLKÄÄ helvetissä vaan NIIN tehkö !! Ei saatana !! Tyytyköön johonkin vitun Heseen ja Raxiin maksimissaan pitkin muun "valtakunnan".

Vittu suksikaa vittuun !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti