tiistai 30. toukokuuta 2023

likosilmotus hellalletta - Latviasta

 https://www.iltalehti.fi/jaakiekon-mm-2023/a/8b2881cd-aa0c-4d82-b3b3-04e5112d7874
Ei vittu kovinn aurettavaa typerää pikkumaista pikkusieluista kusipäistä kiusaa !!!? "Kiusa se on pienikin kiusa" kuten sanotaan. 

Ei olisi mahdotonta että tuonkin absoluuttisen näätämäisen kusipäisyyden takana on joku vitun pikku apinanpaskarotta lakeija tai syyttelijä tjns verta nenästään kerjäävä pikku kusipää perkele.

Ja tottahan vitussa kytät kaikessa naurettavuudessaan, vitun ultrakusipäät nynnyhomot, menee ja "tutkii" asiaa. Tiedä häntä mitä ihan tarkalleenottaen sekin IKINÄ missään asiassa varsinaisesti tarkoittaa, mutta kaiketi joku naurettava puklausaivoinen naapurinkyylä on tyytyväinen vain kun on tehnyt moisen kiusan ja "ilmoituksen".

Noin 100 % katsojista (eritoten ne joilla EI ole kusta päässään) ei olisi edes NÄHNYT tuollaista saati sitten tullut ajatelleeksi siitä yhtään mitään, eikä oikeastaan sitäkä. Mutta kusipäät...ne huomaa tällaisia tilaisuuksia kiusata ja alentaa ja härnätä muita aja tuottaa kaikenlaista infantilisoivaa tyhmää tunkkaisuutta ja alistusta jne koska ovat itse sitä täynnä.


Vitun molopäät ääliöt !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti