perjantai 26. toukokuuta 2023

Uaringon Mulukut

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c5551a93-a005-44a4-a6ac-1bdfaf4bc640

Wau, en tiennyt Aurinkomatkoja noin vitun mulkuksi !!  Holy shit !!

Aivan idioottia ja hyvin suomalaisille tyypillistä touhua. Ja mikä vitun tekosyy tai ..mikä lie tuo on, on tuo ettei "voida kommentoida yksi..".. mitä vittua !??! Totta helvetissä voitte !!! Ja PITÄISIKIN !!!

Vittu mitä naurettavaa laiskiaisten vastuunpakoilua ja mulkkuutta. Ja tyypillistä suomalialle tuollainen "voivoi" tyylinen sääli puhelimessa, iiiihan sama joka vitun tapauksessa ja paikassa. Josta tod.näk vastaa joku ihan täysi ja totaalinen vitun undulaatti kesätyöntekijä teinilikka joka sanoo ehkä että "näin tää nyt vaan on" tai "kato netistä"... ja se siitä.

En näe, tuon ^ kirjoitettuani, miksei asiakaspalvelua voisi muuten totisesti korvata roboteilla. Ja ihan 100 %:sesti.


Mutta tuo itse juttu ^^ on aika uskomaton ja vaikuttaa ihan lapamatojen täys sujelta tuo tietoturva Aurinkomulkuilla ja / tai sen on joku katkeroitunut  A-matkalainen itse tehnyt joko tahallaan tai munannut. Hei !?..ehkäpä mmm... ===> kesäduunari !?!?

En tiä... ellei jopa... uskallanko edes sanoa ja mainita ja ehdottaa ?!!...MMmmmMaMu !?!?!

Ehkä muslimi on "iskenyt" ? Huunous.

Mutta Aurinkomulkkujen tulisi totta vitussa korvata KAIKKI tai antaa alkuperäisen matkan toteutua, se on vähintä mitä voisitte vitun kusipäät tehdä. HÄVETKÄÄ !! Taas. Saatanan perkeleen fintiaanit. VITTU sentään saatana.

Olin itse aatellut mm tuota puulaakia mahdoliseen tulevaan mahdolliseen matkaan mutten tiedä enää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti