torstai 25. toukokuuta 2023

TV ja kiekko

Elikkä.  

Kävi näin, otin tuossa ensikertaa ehkä ..en tiä..3  vuoteen ? TV:n käyttöön, ja katsoin ihka ensimmäisen kiekkopelin ja bäng ==> Suomi hävis !!! Kiitti vitusti vitun lahnat taas saatana.

Kristus VITTU... MIKÄ teitä oikein vaivaa  ?!?! Minä luulin jo että suomlantilaiset oli sisäistäneet  KAIKEN kiekosta ja oppineet olemaan sen kanssa yhtä ja tulleet kuin toiseksi Kanadaksi mutta vielä mitä ! Samaa epätoivoista räiskimistä ja syljeskelyä ja energian tuhlaamista ja tehottomuutta kuin AAAIINA ennenkin. Mutta hei, pitihän jonkin tai jonkun se aivan unelmainen voittotuubi katkaistakin - ai miin kuinka usein Universumi antaa sellaisen jatkua ? Ellet ole absoluuttisen paha ja totaalinen supermulkku ja häikäilemätön röyhkeä paskaläjä.

Ja syy tuohon häviöön oli sangen yksinkertainen, maalivahti. Se oli ihan täyspaska se Eemeli.

"EeeeeMELiiiiiIII !!"

Ja kanukeilla taas aikamoinen muuri mutta onneksi sen pyöreäpiirteisen läskipaskan nolla saatiin sentään pilattua ja rikottua, se on sentään jo jotain. Haistakoon vitun.

Ja finnuiittien TEHOt jäi taas lähinnä kuvitteelliseksi, pelailivat kiertelivät kaartelivat ja lujaa luistelivat.. kolme erää, tuloksena yksi säkä-räkä niukinnaukin maali joka sekin kai kanukkien vahdin jonkinlainen möhläys. En tiä. Ja saatanallisella runnomisella ylivoimalla. Säälittävää.

Ei MITÄÄN kykyä RATKAISTA, TEHDÄ jotakin...esim maalia tjn. SE puuttui aivan täysin, mutta ihan ihme kuplapäitä siellä olikin joukkueena, ainoa paskankin väärti oli se Kakka vai mikä se nyt on ja Mörkö, hahahaa minä tykkään siitä Möröstä hahmona ja onhan se oikeasti hyödyllinenkin järkälemäisen koomisen köyryselkäisen olemuksensa ja kokonsa takia. Muttei lyönyt edes Mörkökään sisään. Aina ei Mörkökään auta tai voita.

No mutta sinne meni se, ei se minua tähänkään asti kiinnostanut mutta juuri kun sitten katsoin ekaa kertaa niin käy näin. En tiä.. ehkä minun kiroukseni tarttuu siihen mihin ikinä käännän katseeni ? Kuin Medusan katse. 

Suolaisiahan finukit lienee juur nyt ?...


Eniwei, toinen asia. Aatelkaa... tuollaisen tauon jälkeen, laitan teeveen tulille ja mitä sieltä tulee  ?!?  T I S M A L L E E N niitä ihan täysin 100 %  SAMOJA ohjelmia mitä muistan tulleen silloin kun viimeksi tv:tä katselin. Silloinkin harvoin ja useimmiten vain sivusilmällä.

Tv totisesti on kuollut pystyyn ja yrittää elävöittää epätoivoisesti ruumistaan sekalaisella typerällä rummutuksella ja jouluvaloilla mutta kuollut mikä kuollut.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti