tiistai 16. toukokuuta 2023

rkp vs Suomi

Luin Uutisotsikon että PerSut haluaa AINAKIN 500 miljoonaa nekrujen helikopteri"rahoituksesta" pois ja että "rkp:lle käy enintään 100 miljoonaa". Minä yritän nyt kysyä tämn rauhallisimmalla minulle mahdolisella tavalla.


KUKA VITTU TEILTÄ SAATANAN YLIMIELISET KUSIPÄÄT APINANPASKAROTAT ON KYSYNYT YHTÄÄN-VITUN-MITÄÄN ?!?!?!?!

KETÄ KIINNOSTAA mitä joku VITUN "rkp" haluaa tai ei !??! Siis minä olen niin vitun klapilla päähän lyöty ihan tasan oikeasti etten tiedä mitä oikein sanoa.


Vittu ärkoomulkut on yksi mitättömimmistä pienimmistä vähäpätöisimmistä yhdentekevimmistä mikropoppoista koko vitun paskaMAASSA,ja SILTI minun ja sinun ja koirasi pitäisi ola HEIDÄN fiiliksistään kiinnostunu ?! Vittu tuo sakki pitäisi ampua, plain and simple.


89 % Suomen Kansasta™ sanoo että juu...

"Niimmut ME sanotaankin että EI!! ja meitä on sentään lähes 0,2 promillea koko Helsingistä!"


Ikäänkuin Perussuomalaiset ei olisi saaneet noin 90 % kaikista äänistä ja ikäänkuin ne jotka ei äänestäneet ei siltikin olisi äänestäessään äänestäneet juurikin Perussuomalaisia. Ja silti tuo vitun änkyrähurrien kusipäiden miniatyyrinen MEGALOMAANINEN paskasakki KEHTAA (!!!) jumalauta K E H T A A änkeä tuohon ikäänkuin HEILTÄ olisi kysytty tai HEILTÄ ==> tulisi kysyä !! Vittu siinä on ainakin "itsetunto" .."kohdallaan" tjns ?


Holy Fucking SHIT !!!
Hei: ehkä siinä on nyt teille TODISTE ja OSOITUS siitä mitä olen toistanut ja sanonut eli että se "poliittinen vähemmistö" on se OIKEA ENEMMISTÖ. Ja tämä muu varsinainen "enemmistö" on yhdentekevää kuin lehmät laitumella kontra Amerikan Armeija. Tuulenhuuhtomia kusipäitä, thät´s it.


Hei idiootit "Kansalaiset™" hoi ! Oletteko kuulolla ? Ei mitn sanon silti; taistelkaa kyttiä vastaan !! ....YKSIN !

Taistelkaa muutakin "julkista puolta" vastaan !! ....yksin !!

Taistelkaa perintätoimistoja vastaan !!....yksin !

Taistelkaa pankkeja ym rottia vastaan !!....yksin !!EHKÄ alatte päästä kärryille ja havaita KAAVAN ehkä ette. Lapsena olisin pitänyt itsestäänselvänä että tämän tajuaa kaikki, kissatkin ja nauriit, mutta nyt en enää ole lähimainkaan niin itsevarma.

Koettakaa sisäistää ^.
Painikaa kerran edes jonkun niistä vitun homoista vitun vartijoista kanssa !!


...YKSIN !Rkp tulisi viipymättä teloittaa kuten kytätkin yms.Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti