sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Meksiko = Totaalinen Persläpi

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805122200938450_ul.shtml

Kuten TAAAAAAAAS näette, vitun mulkut ja lässyttävät vitun "kyllä kaikki maat on ihan ihanii ja jees ja näin", on Mehikon paskareikä pelkkä muinainen ja hirvittävä, demonien ja aliapinoiden kuvottava ja luotaantyöntävä Hirviöiden ja vaarallisten älykääpiöien troglodyyttien murhaajien ja mielisairaiden imbesillien / "Meksikolaisten" tunkkainen ja yhdentekevä vitun viidakko.

Ei ne vitun "Mayat" ja Inkat ja mitkä lie Perkeleen Perkeleet, primitiivibarbaarit ja saatanalliset elukat mihinkään ole OIKEASTI muuttuneet. Ja nyt edes ennen niin aggressiiviset anglot ei ole niitä pitämässä valkoisen saappaan alla ja TIUKASSA ja tarpeeksi BRUTAALISSA kontrollissa, joten ne paitsi murhaa ja paloittelee ja tappaa ja raiskaa, kuten muslimit, kaiken minkä kerkiävät, mutta valtaavat myös takaisin itselleen, tai ainakin itselleen, amerikan sitä haliwuudin seutua / länsirannikkoa.

Ja jos sille ei löydy PIAN ja ihan oikeaa Stoppia, ne VAL-TAA sen. Se on ihan tasan faktuaalista.
Tuollaiset saatanan rotanpaskat tulee vain AMPUA, kuten ne tekee esim.....satunnaisille pyöräilijöille ja turisteille ja luultavasti kissanpennuillekin.

Ne on AINA olleet petoeläimiä ja demoneita ja ihmisyöjäbarbaareita, ne on niin hirvittävän ja kuvottavan julmia ja pahoja  että en ihan oikeasti ja rehellisesti osaa sanoa kumpi on PAHEMPI; muslimit vai Mehikaanit !??!!?!?
Jopa neekerit taitaa joutua kalpenemaan jokseenkin, kun vertaa mussuihin ja mehikaanidemoneihin.What a SHITHOLE ! Spicxico !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti