perjantai 18. toukokuuta 2018

Trumpin "elukka lausahdus"

https://www.youtube.com/watch?v=r0eDR9OeMJk

Ilmeisesti kaikki maailman hysteerisinä kirkuvat mielisairaat vasemmistodemonit ja muut aivottomat ja halvaantuneet vitun imbesillit ja kusipäät räyhähenget on nyt tulistuneet, ylläripylläri(!), Trumpille koska se sanoi demoneja "elukoiksi". Ihan kuten pitäisikin, se oli TARKKA KUVAUS. Muttei se käy.

Kuten KAIKKI demoniset pedot ja muut luuserit ja paskalörtsyt ja totalitäärit ja sen sellaiset, kytät ja "poliitikot" ja tarhan tädit yms paskavitutn vitut, tietää; ei maailmaa ja todellisuutta saa kuvailla liian realistisilla ja tarkoilla kuvauksilla, sillä ne paitsi loukkaa, mutta saa maailman näyttämään kamalalta ja elämän rumalta ja ihmiset apinoita tyhmemmiltä pikkumaisilta kusipäisiltä häiriintyneiltä.....pedoilta !H U O M A T KA A !! Eritoten vasurit ITSE, kuinka vasureilla on AINA ja KOKO AJAN ja KAIKKIALLA, vitun naurettavat nynnyt sekopäät, ihan tuossa pinnan ja ihon, soijaisan kellertävän ruman ja  näppyläisen, apinanihonsa alla, tuo käsite "authoritäärisuus". Eli siis Statismi / Etatismi / kytät ja "Laki" ja Valtio / Kommunismi / ....onhan näitä, nnimiä tuolle paskalle. Kollektivismi ja kommarius on ne perusnimet sille.

Niin nin; KENEN ONGELMA se on että ON ITSE sellainen ? .....................Ken se on joka haaveilee MURSKAAVANSA saappaansa alle, milloin minkäkin "Lasistin byhyy!" tai Soltajan! tai FASISTIIIIIN!  tms ?...KUKA tällaista typerää typerää myötähävettävän älykääpiönpaskan typerää noloa vitun paskaa oikein aina latelee ja jankuttaa ja toistelee ja PROJISOI ?!?! KUKA ?!?!?

KUKA KUKA KUKA ?!? Kuka kumma se on !?

MIKÄ TAHO ?!?!


Keissä piilee kollektivismin supervastenmielinen olemus ja haamu ?! Ja Tahto Valtaan !?P.s Haistakaa Vittu !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti