lauantai 12. toukokuuta 2018

Indoapinat ja Apinat

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805112200936833_ul.shtml

Kuten TAAS saatte NÄHDÄ; olin TAAS oikeassa. Indoapinala on yksi Helvetin Ulottuvuuksista Maan päällä. Yksi pelkkä TYPERÄ ALKEELLINEN ALHAINEN VITUN muslimiperseenreikä ja tunkkainen paskaläpi ja anti-moraalinen iljettävä vitun ...kiehuva ja kupliva ja ympäriinsä vellovana levittäytyvä psykoottisen kuvottava Satanistinen sianpaskavelli.

Vittu ne; KÖYRII APINOITA. Kirjaimelisesti ! Ei siis toisiaan, vaikka eittämättä sitäkin tapahtuu, mutta hässivät Perkeleet ihan oikeasti ja pokkana, kuten KAIKKI MUSLIMIT, sekalaisia eläimiä mitä nyt ympäristöstä sattuu epäonnekseen löytymään. Tässä tapauksessa orankeja.

Mutta vasurien kenopäiden zombien mielestä tämäkin olisi varmaan ihan "totaalisen Rasistinen™ lausunto" ja jotain "kauheeta" ja "epäsopivaa" tjns. Hei molopäät; TE OLETTTE kauheita ja epäsopivia ja TOTAALISIA RASISTEJA ja sen sellaista, vitun satanistiset kusimulkut paskapäät typerykset ja seinähullut juutalaiset neanderthaalirumilukset kusipäät ja rääpäleet ja sekopäät kommariateisti tihrusilmä idiootit, jotka inttävät että RUMA on kaunista ja orjuus ihan jees ja vapautta ja että mikään ei ole niin kuin se on koska se on kuten se ei ole ja näin sen tuleekin olla koska SE on jotain ihan "fain" ja khuul ja näin.


Eniwei: indomarakatit köyrii apinoita.
Toistan: indoapinat nussii toisia de facto APINOITa.

JA tappaa "huumerikollisia". Kuten sen jonkun isoäidinkin, vai joko se teloitettiin !? Vitun Saatanallinen Rikollinen Valtion ja Neuvostoliiton ja Lain ja Järjestyksen Vastainen Demooninen Hirviö Joka Ei Kiltisti Ja Häntä Heiluen Noudata Kuuliaisena Pää Painuksissa Ylhäisten Ja Ylimielisten Byrokraattien Joita Jumalakin Katsoo YLÖSPÄIN(!!)  ...tahtoa.Kiitti.


P.s IndoPerkeleet Indopaskaliejussa siellä Indokiinan Indopaskalävessä; suomen(kin) statisti-etatisti-valtiouskovaiset alias "kommunistit" TUKEE teitä ja teidän "Rikollisten" murha kampanjaanne, ja ..emmätiä...pistäkään se Siltsun Homppelikin vain päiviltä ja näin. Huu givs a fak.
ÄmAiRait?!
ÄmAiRait?!
ÄmAiRait?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti