perjantai 4. toukokuuta 2018

"Alasti Klubi - Lauri Tähkä "

Tuollainen tuli eilen, ja nyt äsken eli..eilen kanssa, eli toissapäivänä ja eilen nuo siis tuli alkuperäinen ja uusinta, telkasta.

T y y l i k ä s  ohjelma ! Jumalauta  HIENO ! Khuul. Wau. Tykkäsin, ja Late oli karkean komea hahmo ja hauska ja viihdyttävä, se on abaut suomimusan se ainut Se Äijä nykyään. Saa kaikki muut näyttämään ihan pelleiltä tai mitättömiltä yms.

Ja hienoja yksinkertaisia biisejä siinä vedettiin.

Ja hei ! Siltä kysyttiin tarkoittiko se Minun Suomeni biisillä "minun suomeni on auki kokonaan.." osiolla, ottaa kantaa pakoloisiin yms, ja Late sanoi EI ! Ja mitä vielä; hän EI ota mitään "poliittista kantaa" biiseillään. Hyvä Late ! HYVÄHYVÄHYVÄ !
Loistavaa ! Oikeaa Pelimanniutta !

Juuri tuollainen ohjelma suomesta on puuttunut, suuren maailman maissa noita ON, muttei Suomlannissa. Tai NYT ON.

Ainoa miinus on se nulkki, se vitun 2 metrinen kloppi, se vitun tylsänkalsea mitätön haalea vitun mulkku tai miksikä sitä nyt haluaakin kutsua, mikä siinä on se "isäntä". MIKSI sellainen POIKA sitä juontaa !??!! Mieluummin vaikka joku tyttö sitten, tai edes joku joka päässyt ylä-asteelta jo tjns ?

Kuka VITTU se edes ON !?!?!? Se oli jo jumalauta siinä Anssi ja ISOT Biisit ohjelmassakin ja häväisi ja raiskasi sen Jii Karjalaisen yhden biisin. Tosin en minä Karjalaisesta sen kummemmin piittaa, mutta ei se mikään hyväkään juttu ollut kyllä.

Se nulkki on niin tylsä ja haalea ja sieluton ja persoonaton ja fyysisesti ISO, että voisi olla Selänteen perhettä. Ja luultavasti muutenkin onkin !

Siirtäkää herran tähden se HETI siitä sivuun ja teillä on siinä meleko vitun hyvä ja khuuli ja komea ohojelma ! Vaikkakin vähän sellainen suomelle tyypillisen  onttona kaikuvan kolkko se paikka, siellä kuuluu jos yleisön takimmaisella rivillä joku siirtää jalkaansa vähän, tai hengittää, joten SE on vähän kiusallista, mutta muutoin hienoa. Tosin Laten jaksohan oli se ainoa HYVÄ jakso varmaankin. Paitsi jos Puun Annasta on johonkin.


Ja kyllä ! Joku häiriintynyt ääliö haukkui tuonkin ohjelman tuolla ohjelmatiedoissa. Vitun idiootti. Mutta onko jotain mistä suomalaiset EI valittaisi !?
Ne vitun turvenuija-idiootit valittaisi jos vaikka ilmainen ämpärinsä olisi "made in china" tjns.Lopunkaiken: hyvä Jarkko / Late ! Hienoa kitarointia, eritoten se ensimmäinen biisi. Mustaa, renkuttavaa ja rosoista, hienoa synkkää ja yksinkertaista akustista "rokkistarbakitarointia".
Ei o  toista samanmoista suomessa.Kiitti.

P.s se "juontaja" on ihan umpisurkea ja pilaa kaiken, vitun kokematon sieluton kloppi perkele.
SUKSI VITTUUN !!

Kiitti vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti