torstai 10. toukokuuta 2018

Aktiivikyykytys TaasOn se ny JUMALAUTA vittu saatana !!! Sinut pitäisi läiskiä krikettimailoilla sinelmille ja hautaan, VITUN Lindströmin läskipää läski, saatanan kovis paskanaama mulkku typerä finuiitin Perkele ja kuvatus. Samoin kuin se körttibossisi, se Paskapussin Jussi.

Se EI OLE työttömien yms vika että jouduit itse elämään muinaisessa ja kamalassa ja masentavan kovassa ja kolkossa suomlannissa. Vittu se on MENNYTTÄ; LAKKAA kostamasta saatanan kirppuinen koiranpaska sitä jatkuvasti kaikille muille, eritoten Modernimmille Sukupolville.

Lähes viikottain tuostakin kusipäisestä Byrokraattien Satanistisesta Kostosta / Hyökkäyksestä, on saatu lukea yhden tai toisenlaisista vitun häiriöistä ja ongelmista ja puutteista ja sen sellaisista, ylimalkaisesta kurjuuden ja alisteisuuden ja elämän kärsimyksen ja kyykytyksen ja nöyryytyksen yms lisäämisestä ja kaikkinaisesta asiaintilan pahentamisesta ja VIHANlietsomisesta ja eripuran kohkaamisesta ja sen sellaisesta, junou; tihu ja tuhotyöstä, myyräntyöstä ja kusipäisestä kiusaamisesta ja alistamisesta ja S/M sabotaasista.
Mutta se onkin TARKOITUS, jos byrokraatit / "poliitikot" olisi HYVIÄ ja altruistisia ja IHMISIÄ, kuten MINÄ, hei; ne EI OLIS "poliitikoita" ym ylipäätään ensinnäkään.
HYVIN yksinkertaista.

TODELLA.


Sitä voisi ryhtyä vaikka palomieheksi tai HYVÄKSI ja hyödylliseksi ja AVOMIELISEKSI ja oppimishaluiseksi parantajaksi tai triviaalinimeltä, teille Järjestelmän olennoille, "lääkäriksi", tai joksikin kokiksi tai alkaa vapaaehtoisena siivota katuja tai raksamieheksi 30-asteen pakkaseen tai joksikin vastaavaksi. Putkiäijäksi ? Miksei.

Mutta se ei kiinnosta PAHUUTTA ja oppimatonta itsekeskeisyyttä ja harhaista typeryyttä ja nurinkurista Satanistista JUUTALAISTA Farisealaista harhaoppisuutta ja Yleistä Pahanillkistä (hetero) kusipäisyyttä ja muiden "lyömistä laudalta" jossakin vitun "elämän PELISSÄ" tjns, missä te nyt yleisestiottaen vitun Tavalliset kusipäiset Perkeleen Zombiet kuvittelettekaan elävänne. Tällä  viikolla.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti