perjantai 4. toukokuuta 2018

Terhi ja "Me Vain"

https://www.youtube.com/watch?v=ny99PSJglfw


Tuo on myönnettävä kyllä hyväksi. Miltei todella hyvä / upeakin jopa. Hienoa hienoa.

Aatelkaa että suomessa on näitä "nevöhööd" tyylisiä laulajia, mitkä on ehkä OLLEET tiedettyjä joskus, ja mitkä ei ole mitään suurimpia "tähtiä", mutta ovat silti noin OIKEASTI hyviä laulajia, ja verratkaa sitä siihen vitun ärsyttävään ja rasittavaan, korvia vihlovaan ja sielua raiskaavaan ja viiltävään vitun äänisaasteeseen ja kakofoniaan ja perseenketkutus jumputukseen yms rääkynään mitä Amerikasta ynnä muualta anglojen mailta kantautuu. VITTU miten paljon PAREMMIN on TÄMÄKIN suomessa !!
Eli; odottakaa vain ja vasurit VAATII siihenkin Muutosta ! Niin ei näet saa olla, jos niin ei ole jossain VITUN Afrikassakin, ja sen tympeimmässä ja typerimmässä ja villeimmässä ja likaisimmassa Perkeleen kolkassa. Missä nekrut hakkaa mulkkujaan pitkillä kepeillä ja paskantaa lastensa naamalle ja sitten viiltää partahöylänterällä koska se "karkoittaa pahan (Sivistyksen) hengen ja antaa taikavoimia" tjns PASKAA.
Missä ne typerät vitun Perkeleen PASKAT roikkuu pää alaspäin jostain vitun akaasiapuusta ja kälättää ja lappaa paskaansa suoraan typerästä protoapinan perseestään typerään marakatin suuhunsa ja suuttuu jos niille sanoo ettei niin pidä tehdä. (Eli pitkälti sama kuin "poliitikot" siellä "Eduskunnassa". Taaskin !)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti