perjantai 18. toukokuuta 2018

Sammakkomaisen Läskin Päivä On Ohi

Jaaha, siinä oli. Sammakon jakso on ohi ! "Ohi On!"
Ja luojalle kiitos siitä.

Oli "heleää Tumppia" ja mitä lie plörinää...aatelkaa että se vitun läskipaska OIKEASTI todella, TODELLA, vittu meni ja piti sitä sellaista plösön kurkkusplörinä-ääntä mitä sellainen kuvatus voi pitää ! Hyi helvetti.

Oi voi. Voi Kristus. Mistä sitä alkaa ?.... Tuo tyyppi on jonkinlainen vitun vittupää TAI taulapää, en vain osaa päättää kumpaa se on enemmän, mutta molempia se ON. Se on periaatteessa löllömpi ja vetelämpi ja hikisempi ja lihavampi ja tappisilmäisempi ja korisevampi "Tshiik". 
Se on joku vitun kaheli muksu, joku ylivilli ja vilkas typerä perkeleen päättömänä koohottava pikkupaska joka ei vain käsitä ettei ole mikään LAULAJA tai ARTISTI tms, vaan VAIN joku joka ei OSAA OLLA HILJAA / PAIKALLAAN.
Tuossa on niiiiiiin suunnaton ERO ettei sitä tarvi edes YRITTÄÄ kirjoittaa tai sanoa. Sanoin.

Se on eräänlainen painajainen. Se on se sellainen kaikkialla läsnäollut, entiseen aikaan, sellainen vitun "Huoltsikan Pena" tyyppinen Perus HeteroJamppa, joka juo kaljaa ja käy kattoon Alastarolla tjns jotain vitun kiihdytysajoja ja omistaa koiran "tai sehän se omistaa mut, aijaijai, on se niin söötti...m´m´m´m pusipusi" ja nussii naisia ja tykkää pillusta ja tapella toisten Heteromiesten kanssa, siinä kun kerkiää mökkireissuiltaan ja lätkän tsiigaamiseltaan ja pulttien ja mutterien rasvaukseltaan siellä autotallissaan. Ja joka kiroaa "emäntäänsä" aina sillointällöin / tämän tästä.

SE on se mikä se ON. Mutta se elää nyt todeksi sellaista ulottuvuutta jossa se on joku "khuul rocktyyppi" tjns. Ja SITÄ ihmiset joutuu sietämään.

Ja se oli ihan idioottimainen(!!), aatella, se sen vitun typerä vertauskuva itsestään, eli että hän .."on kuin Salatut Elämät; kaikki kattoo muttei kehtaa myötnää..".... jees.
Ekskiysmii ? Vittu miten tyhmä ja ajattelematon ja epärealistinen "läppä" ! Voisit yhtä hyvin viedä Sami Hedbergiltä "Suomen Hauskimman Koomikon" tittelin ! Usko pois, se onnistuisi tuosta vain ! TUOSTA.
VAIN.

Suomlannin Finuiitit lappaa sitä PASKAA typerään kumiseen vitun päähänsä "like there´s no tomorrow" !
KAIKKIhan suomessa katsoo "Salkkareita" !! Mikse ne kehtaisi SITÄ myöntää ?!?! Se on kuin ne ei kehtaisi myöntää käyvänsä kaupassa tjns. Ai miin; täysin jär-je-töntä.
MINÄ tosin en ole IKINÄ katsonut, minä en ymmärrä kyseisen viihdemuodon ideaa ja houkutusta, katsella jonkun KUVITTEELLISEN lajitelman typeriä pallinaamaisia mulkkuja, TAVALLISTA ELÄMÄÄ ?!?!?!
Eikö teidän OMANNE ole jo ihan tarpeeksi triviaalin mundaania ja kolkon sielutonta ja umpityperää ja epä-täyttymyksellistä jne ?


Tuo vitun hyypiö on kuin jokin hölskyvä makkaraolento, jokin rouskuttava mulkosilmäinen iso Ryssäläinen  ...mörkö. Se on kuin jokin moderni ja rumempi Jope Ruonansuu. Kristus Vittu !


Se puhui itsestään siinä useankin kerran ikäänkuin kolmannessa persoonassa tai kuin jostain tuotteesta tjns, eli ehkä sen nimi EI OLEKKAAN "Arttu Wiskari" ylipäänsä, vaan on hyvin todellinen tsäänssi tai jopa mahdollisuus, että se onkin todentotta, nimeltään "Huoltsikan Pena" tai jokin Virtasen Make tai Marko Makkara tjns.
Ta emmätiä...ehkä tää menee jo vähän liian kuvitteelliseksi ja pitkälle ja kahjoksi työhypoteesiksi, mutta....EHKÄ se ON Jope Ruonansuu !??!? Ehkä se onkin Jope joka vain vetää IHAN VITUN TOTAALISELLA pokalla ja heittäytymisellä ja omistautumisella, tuollaisen hahmon roolia; Perus Junttimies turned into a RockStar, tyyliin. En tiä. Ehkä ?


Oli miten oli, komsii-komsaa, en saata käsittää että EDES suomlannissa voi olla tuollainen vitun muuli ja plösö ja de facto MANAATTI, ihmiskledjuissa (toki XXXL-koon kledjuissa), jokin vitun "esiintyvä taiteilija" !!!! Jos se esiintyisi sirkuksessa, kierisi ja taputtaisi evillään ja pitäisi sitä "äy!äy!" ääntä mitä ne pitää, ja saisi "keikkaliksansa" saavillisina kalaa, ehkä silliä tai sardiinia tjns, niin SEN käsittäisin, mutta tämä ?? Tämä on vittu jo naurettavaa.
Ihan oikeasti.
Ja kuvottavaakin.

Mutta jottei tämä veny liian pitkäksi, käsitellään äkkiä ne biisit yms.
Jos sopii ?....
Kiitti.
Muut artisti parat. Otan osaa ensinnäkin. 
- Däni...... oivoi. Siinä se paljasti kai ettei ole voinut saada lapsia ite ? Tjns. En tiä. Se oli aika kamalan näköistä ja kuuloista, sanomasta viis. Sellainen vanha keltainen kilpikonnamies hönkimässä siinä ihan mytyssä, jotakin lapsettomuudesta, sellainen ylimääräinen osa mahan alaosaa pullistuen tuolin ja vyönsä, yli, mikä vanhoilla äijäkutaleilla yleensä ja usein ON. Joka on ihan...todella kuvottava !

- Sani.
Täysin yhdentekevä ja unohdettava "Epsanjalaistyylinen" jokin..huokaus..tjns...emmätiä, unohdin sen jo.

- Mira Luoti.
Se oli ehkä paras, se oli taas khuuli luukkikin ja näin.

- Pullapoika.
Se veti aika hienon, ehkä eniten oikean musiikin suuntaan tuon Naboon plösön tuotannosta. Paitsi jos ja KUN se syö kasetin tjns ja paskantaa sen.


- Käsh-i-Mir
Se kävi hytkymässä ja sätkimässä jonkun haaleahkon DefTouns, jou, "vedon" siellä. Se teki kai parhaan mahdollisen version siitä typerästä junttibiisistä. Emmätiä, what-the-fuck-ever.

- Terhi !
Meinasin ihan unohtaa ! Heheeii, siellä on se pikkuruinen, muutaman gramman painoinen Terhikin jossakin himmeässä nurkassa. Heeeeiii ! Terve.
Niin nin se veti jonkun aika hyvän itse asiassa ! Se oli ainakin sen tulkintana ihan tsiigattava ja jonkin verran myös kuunneltava.

Se oli siinä !


Siinä "aktiviteetissa", suomijuntit Espanjassa ja lätkää pelaamassa ! Ajat on muuttuneet ! Niin siinä oli hienot ja vahvat VÄRIT, niissä pelipaidoissa ja "Lerin" puku oli melko vitun khuul ! Räikeä kuin mikä.


Siinä se nyt oli. 
Tässä kaikki.


LISÄYS!  23:05.

Unohdin vallan että sehän siinä paitsi piti sitä läskin plörinä ääntä, mutta myös röyhtäisi ! Tai teki sitä useinkin, eli oli typerä vitun läskipaska moukka ja maalaistollo juntti ja yritti tehdä siitä jotenkin "khuulii" ja olla ihan kuin se olisi jotenkin "hyväksyttävää" ja hyväksyttäVÄ, vain koska "se on luonnollista".

Yäk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti