maanantai 28. toukokuuta 2018

Soini on älykääpiö

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201805272200973455_pi.shtml


Vittu mikä älykääpiö !!! Ai miin; aivan yhtä typerä paskaläjä kuin on rumakin.
Mutta tuskin tämä on mikään YLLÄTYS  KENELLEKKÄÄN ?!?!?!!?!?!?!?!?


"Hei !! Hei kuule; Timo Soini on tunkkaisen tyhmä ja harvinaisen ruma, typerä tunkkainen vitun ällöttävä röhisevä plösö siannäköinen junttipaska!!"

".....juu kiitti, mä tiän jo"Mutta maailmassa ei ole YHTÄKÄÄN   ÄLYKÄSTÄ   "katollilaista". Se on henkisen taantuman ja tyhmyyden ja eräänlaisen pakkoneuroottisen mielisairauden nimi tai kiertoilmaisu, "katolilaisuus", se johtuu siitä.
Ja tämä on FAKTA ja todella TARKKA sellainen.
MINÄ olen periaatteessa sama kuin Buddha ja minä SANON näin. Tämä EI OLE sama asia kuin jos Joku Teistä sanoisi näin, vaan tämä on kuin Jumala  itse sanoisi että "vesi ON märkää". Ai miin; asiasta ei OLE mitään keskusteltavaa eikä jankattavaa tai jahkailtavaa ja pöllämystyneenä ja hämmennyksen ja sen sellaisen, vallassa, nikolteltavaa ja ihmeteltävää ...ihmeteltävää.
Ei tarvitse "miettiä ja käydä keskustelua" ja väännellä ja käännellä JOOOOOOSS saisi siitä jotenkin aikaan "toisen mielipiteen". Tässä on asia niinkuin se ON.

Samoin kuin tuo että "Soini on idiootti ja ruma ja perseestä".
Se on itse asiassa aivan KAMALA.
Beelzebubiaaninen epäolento. Siis se on niin vitun kurjan kamala että on jopa "poliitikoksi" POIKKEUKSELLISEN vastenmielinen ällöttävä kuvottava köntys ja paskamöykky ja kusipää ja inhottava ja luotaantyöntävä vääristymä ja TY-HY-MÄ.

Siis toistan; on jopa "poliitikoksi" POIKKEAVAN vastenmielinen.


Tulisi: ampua aamunkoitteessa, tai teurastaa kuten ihan Perus Siat.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti