tiistai 22. toukokuuta 2018

MIKSI suomlannissa on neekereitä yms ?

SIKSI että, paitsi että "koska EUcccp", niin siksi että suomalaiset on oikeasti suurelta osin eräänsorttisia aasialaisia, eivätkä täten osaa ja pysty ja kykene olla ja olemaan ja elää, millään EROAVAISELLA tavalla. Joten; koska Suuren Maailman, ja Euroopan, valkoiset mulkut on hukkuneet ja hukuttautuneet neekereihin ja muihin aliapinoihin somppuihin, ja koska "ne tekee niin hyviä leffojakin ja muuta kaikkee", on suomalaiset Fintiaanit "ajatelleet" että "ei jumalauta hei ?....mekin tarvitaan nyt nekruja!!".
Ja koska "byrokraatit" on kiusanhenkiä ja verta nenästään kerjääviä kusipäitä paskamulkkuja ja HALUAA ärsyttää ja tuhota ja tehdä pahaa, mutta kuitenkin VAIKUTTAA ja NÄYTTÄÄ "Hyvältä", ne tuo ja sallii maahan kaiken mahdollisen roskan lian ja paskan ja nekrut ja somput ja muut vitun haitalliset paskasäkit.

Mikseivät vain samantien ota yhteyttä Ryssänveljiinsä, eli paikallisiin "poliitikkoihin", ja PYYDÄ niitä POMMITTAMAAN esmes Helsinkiä ?!?!? Sitä EN tiedä. Ehkä se on jo kai sitten vähän "liian heviä" tjns.
Liian suoraviivaista ja rehellistä, ja se EI ehkä LIHOTA "byrokraattia" ja sen tilipussia. Joten SIKSI kai.
Ehkä suomlantilaiset jo SITTEN voisi vähän hieraista tihrusilmiään ja käydä  "Virasto"vittupäiden KIMPPUUN, ja RAADELLA NE KAPPALEIKSI, eli tehdä se mikä ja mitä PITÄISI ja kuuluisi tehdä HETI ja välittä. Sama kyttien kanssa; ne on TUHOTTAVA yhettömiin. Se on AINOA tapa Muuttaa Maailmaa.

Muutoin SIMPANSSI "Politiikka" vain jatkaa tuhokulkuaan ja te pysytte yhtä tyhminä kuin vaitikin ja maksatte sen minkä SIMPANSSIT pyytävät ja KÄSKEVÄT.


Mutta siis toistan; suomessa on kakkanahkoja koska olemme nähneet niitä Haliwuudin paskaleffoissa liian viljalti, tässä.....viimeiset ....mm....ehkä 20-30 vuotta putkeen ja hei, eihän niistä SIELLÄ, siinä ulottuvuudessa...junou..ELOKUVASSA(!!), ole nyt niiiiiiiiin suurta haittaa ja näin... ?!?...
VITUN !

IDIOOTIT !!
VITTU !

V I T U N     I D I O O T I T !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti