perjantai 11. toukokuuta 2018

Körttien Bisnesverkostot

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201805102200934559_u0.shtml


Jaha lepakot ! Nalkkiin jäitte ! VITUN MULKUT sekopäät paskat Perkele !


Raxa..ja...on....  OK.


"Lestadiolaiset" on kusipäitä. Kuten KAIKKI lahkolaiset. Ja muutoinkin suurin osa "ihmisistä".
Kuten olen sanonutkin, on suvussani "körtti" tai toinenkin, siinä missä "jehoviakin", ja jopa jehovat on vittu siedettävissä niukin-naukin, mutta kyseinen körtti on paskin paskamuna mitä tiedän suvustani.
Totaalisen häiriintynyt vitun vittupää jäykkäniska TYPERÄ Perkeleen paska, joka LUULEE olevansa joku ihan Vitun Viisas.
Perus Vasuri siis periaatteessa.
Kylmä tunteeton, persoonaton ja jo lapsena seonnut ja persoonallisuuden osalta tyhjäksi koverrettu mulkku munapää tiukkapipo paska joka ei ymmärrä mistään mistä robottikaan ei ymmärtäisi, mitään.

Ja uumoilisin että kaikki tuo jutussamainittu sopisi siihen ja sille kyllä kuin nenä päähän.
Mikä ihme ja vittu siinä onkin että KAIKKI "valkoiset" rodut kasvattaa ja versoo ja uhkuu ja pursuilee näitä VITUN "lahkoja" !!!!?!?!?!?!


LUULETTEKO te sieluttomat huorat ja minimieliset imbesillit ja kovakouraiset apinaidiootit löytävänne niistä jotakin, jonkin Salatun Henkisen Totuuden(!thahahahahaaa!) mitä KUK-KAA muu ei tiijjä !?!? Jonkin vitun Viisauden Helmen tjns !?
Vittu ne on sielun ja mielen ja persoonan ja lahjakkuuden ja koko vitun maallisen ELÄMÄN   TAPPAVIA  Saatanallisia myrkyttäviä vitun surmanloukkuja ja kuolettavia ilkeitä ja julmia ansoja.
Ne on itsestään "Perkeleestä". (Olen isästäni melko samaa mieltä muuten! hahahahaaa :)


Sitä juolahtaa mieleen että; kuinkakohan moni KYTÄNPASKA on MYÖS körtinpaska ?!?!?! Ja SITEN ulottaa OMAA henkilökohtaista kovakouraisen demoniapinan "moraalia" kattamaan Kaikki Muutkin. Sillä tämän heidän de facto "Jumalansa" eli "laki"  jotenkin  "sallii". Eli jossain kirjassa jota BYROKRAATIT lukevat ja "tulkitsevat" lukee jotakin, minkä johdosta aivoton typerä häiriintynyt heterokusipää kovis, eli kyttä, uskoo ja luulee ja tulkitsee ja elää todeksi, sellaisen VERSION todellisuudesta, missä "laki koskee kaikkia" ja on jotakin. Jotakin TODELLISTA. Jotakin mitä "on olemassa". Kuten linnut ja taivas ja Helsinki jne.
Muttei ole, muualla kuin niiden PÄÄSSÄ (ja se on TYHMÄ se pää!! Mai faking kaad!!) jotka sellaisen ympärillä häärää ja pörrää ja hyrrää - häntä viuhtoen.

Ne PILAAVAT TOISTEN KOKO ELÄMÄN !!! Ai miin; MIKÄ sen SUUREMPI "synti" VOI OLLA ?!?!?!?!?!?!?!

TE VARASTATTE SAATANAN HUORAT psykopaatit kusipäät, kireäpipoiset pikkuvitut, Toisten Ihmisten koko ELÄMÄN ! Ja sen toteutumismahdollisuudet.
SE ja SITÄ, on "laki" ja kytät ja "politiikka" ja JOKAIKINEN vitun "lahko" ja "uskonto" yms  Saatanan (juutalainen!!!!!!) sälä.

Ja tämähän juutalaisiksi itseään kutsuvat Georgialaiset, taisi aikanaan, tuhat-2 tuhatta vuotta sitten, lausuakkin virallisesti ja julkisesti ääneen - omana tavoitteenaan; hallita maailmaa (rautaisella otteeella) jne jne.
Ihan Perus Pahiskamaa, leffoista, "Pahis" junou. PAHUUDEN kusipäiden perus-maailmanvalloitus-kauraa.
Ihan se vanhin kaikista juonista.


Mikään lahko ei juuri tuosta poikkea; halusta HALLITA muiden käytöstä ja elämää. Se EI OLE, kytät ja "uskovaiset" MILLÄÄNLAILLA eikä "lailla" SALLITTUA !!!

MINÄ OLEN sen ihan OIKEAN päämulkun eräänlainen profeetta ja maanpäällinen Lähettiläs ja minä SANON niin. Tätähän te ette halua kuulla, saatanan uppiniskaiset kusipäät lapset, mutta näin se ON. 
Se oikea "jumala", ja joka ON kyllä olemassa, ANTAA teidän(kin) tehdä mitä lystää, koska se palvelee tietynlaisia "sielujen suunnitelmia". Joku on näet VALINNUT tulla esim raiskatuksi ja murhatuksi tässä inkarnaatiossa ja joku taasen on VALINNUT olla rikas ja vaikutusvaltainen tai köyhä ja kurja jne ad infiniittum. Näihin Kohtaloihin VOI puuttua, mutta onko se KANNATTAVAA todella piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkällä tähtäimellä, SE on jotain mitä teistä ei ymmärrä juuri käytännössäkatsoen KUKAAN. Maksimissaan alle YKSI prosentti ja sekin snaijaa asian vain vajavaisesti ja hyvin epävarmoin ottein.


Tähän olisi HYVIN YKSINKERTAINEN ratkaisu, johon minä PYSTYN ihan leikiten, mutta koska se jättää minut käytännössäkatsoen YKSIN, siitä ei ole juuri mitään hyötyä an sich, se on; jätä muut rauhaan ja AUTA niitä silti, ole reilu ja avoin ja rehellinen ja altruistinen, mutta ÄLÄ tyhmä ja höynäytettävissä, opi myös pahuudesta ja ole pahoille....sellainen kuin niille pitää kulloinkin olla.
Mutta jos olet OIKEASTI ja OIKEIN herkkä ja ymmärtäväinen ja syvällisen ..."anteeksiantavainen" tai "nöyrä" tai mikä lie se sana olisikin, voit, kuten muuten Raamatussakin sanottiin(!), totisesti "kävellä vaikka leijonien keskellä haavoittumatta".
Mutta en voi kyllin korostaa kuinka AITOA sen on oltava, muutoin; sinut vain revitään kappaleiksi ja syödään. Plain and simple.EI OLE teidän asianne "korjata muiden käytöstä" ja PAKOTTAA heitä "rangaistuksen" uhalla, saatanan epäsikiöt, käyttäytymään kuten "laki" eli JUUTALAISET ja muut "byrokraatit" ja VALTIOIDEN luojat ja niiden operoijat haluavat. Se, se on silkkaa sielujen ja kohtaloiden ja Jumalan vastaista SOTAA. Ja hay; SEN faitin, työ tulette HÄVIÄMÄÄN ! Oikein niinkuin TÄYISN ja olan takaa. Tämän MINÄ takaan.
Sitä te KADUTTE.  USKOKAA tämä. USKOKAA pois vain ! Minä tässä samalla säästän TEIDÄT itse  suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurelta katumukselta ja taakalta ja HÄPEÄLTÄ ja sen sellaiselta, neuvomalla ja opettamalla, pro bono. Vitun kiittämättömät pikkusieluiset kusipäiset ja vastahankaiset typerät ääliöt Maan apinamulkut paskat vitun vitut.
Vitun kusipäät sekopäät läskipäät saastat.

Kiitti.


Ja hei; häätäkää jo nuo pahanilmanpaskaläjät pois keskuudestanne ja HAJOTTAKAA niiden "bisnes-imperiumi" ja pyrkikää tuhoamaan myös Anglo-Juutalainen Globaali Imperiumi.

Kiitätte MINUA vielä jos sen snaijaatte ja teette.
Kuunnelkaa intuitiotanne ÄLKÄÄKÄ mitään vitun Vääriä Profeettoja ja kusipäisiä huijareita ja muita Sipilöitä ja "poliitikkoja" ja kaikkinaisia kakkaläjiä "lakeineen" ja "nämä koskevat sinuakin!" säännöksineen muita paimentavia paksuja viiksekkäitä vanhan maailman äijiä. Suksikoot saatanan kusiläntit vittuun, tämä EI OLE niiden planeetta.
Tämä tilanne on Kaikille Avoin !!

MUISTAKAA AINA TÄMÄ !!  Se tuskin ikinä muuttuu.
Varssokud.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti