torstai 31. toukokuuta 2018

Heedbäristä yms typeristä imbesilleistä...

Sitä tässä vain lähdin sanomaan, että sangen yksinkertainen tapa ymmärtää mikä / mitä tuokin mölkky ON, contra mitä se luulee olevansa, on vain tajuta se että; se on SYVÄ olemuksellinen ja syntymääkin EDELTÄVÄ "erityispiirre" olla hauska tai ei, kuten on olla liian lihaksikas ja sieluton ja pieniaivoinen. Tässä kaikki.
Joten MIKSI sen idiootin pitää mennä lavalle ja performoida oma epäonnistumisensa, kerta toisensa jälkeen !? Se on SAMA ASIA kuin jos joku jolla EI OLE lihaksia, joku "Mr Nörtti" tjns, menisi ja ihan pokkana väittäisi ja USKOISI ja LUULISI TODELLA(!!) TODELLA TODELLA härkäpäisen päättäväisesti ITSE, ja suomen kansa siinä sivussa, että hän on yhtä vahva kuin joku joka  paitsi LUONNOSTAAN lihaksikas ja vahva, myös treenannut koko pienen ikänsä.
Asia ei MUUTU sillä omalla luulolla ja uskolla ja toiveilla, ihan kuten ei "viidakkokaan poistu neekeristä" vain koska MaailmanHalaajat™  yms methaaninhajuiset vitun idiootit niin HALUAA ja USKOO ja TOIVOO.

Asia ON näin, asia ON fakta, kyseessä ON ydinOLEMUS jne jne.
Kissa on kissa ja koira koira, eikä kissa muutu käärmeeksi "poliittisella päätöksellä" tms. Valitettavaa ja aivan painajaismaista ON että typerät kiukkuiset KUSIPÄÄT ja muut häiriintyneet vähäjärkiset häiriköt näin siltikin uskoo-toivoo-ja-luulee olevan.


Näin ei kuitenkaan ole.Mutta eniwei; Sam menee lavalle, Sam "nostaa painoja", eli yrittää ja epäonnistuu, Sam poistuu lyötynä  (TAAS kerran!) ja toivottavasti häpeissään, ja TAKUULLA hiessä. Samille taputetaan ja Samin sekä "koko suomlannin kansan" HARHAA ja yhteistä idioottikuspäistä emävaletta propagoidaan ja vahvistetaan yhä edelleen ja eteenpäin.

Sam luulee "moon hauska!". Kuten Mr Nörtti luulee "moon witun lihaksikas!" jne.

Mr Nörtti häviäisi "konfrontaation" HYVIN TODENNÄKÖISESTI jopa keskiverto mäyrän tms kanssa. Mr MäOonHauska (jossain muussa ulottuvuudessa) SAA heti lättyynsä, niinsanotusti siis, oikeasti HAUSKALTA.
Minä käyn esimerkiksi sellaisesta.
Jos MINÄ olisin vs  Heedbäri ihan OIKEASTI, esim jossakin TV-ohjelmassa, minä tiedän jo "käsikirjoituksen". Se alkaisi LUULOLLA ja sen todeksi käyttäytymisellä, yleisön ja "tuotannon" puolesta, että "Sami Hedberg on hauska!" ja sitten kun siinä ilta tai mikä lie, kuluisi, kävisi ilmi ettei se tyhmä plösö saa mistään MITÄÄN sanottua eikä sillä pyöri "mielessään", niissä ahneen lihavan troglodyytin aliapinan aivoissaan, yhtikäs MITÄÄN, ja kävisi ilmi että se ei pysy MILLÄÄN minun perässäni sen enempää kuin koko vitun kommunistisista kusipäistä koostuva "tuotantotiimikään", ja ne alkaisi inhota minua, salaa( lainausmerkit ! ), ja ikäänkuin sillätavoin..."hienovaraisesti" ...mm..."vetäytyä" koko jutusta ja "haasteesta". Mikä se eittämättä HEILLE olisikin. Minulle se olisi vain; minä puhun ja kaikki nauraa eikä saa käsitettyä kuka tai mikä tuo ON ja mistä vitusta se tuli ja ...mitä vittua !!?!?

Näin tämä menee.

Pienet sielunraakileet siellä "esiintyvät" ja pröystäilevät ja keekoilevat ja kiekuvat ja kailottavat ja näyttelevät ja laativat sillointällöin jonkun vitun jeremiaadin siitä kun neekereitä ei kohdella tasavertaisina Valkoisina Ihmisinä (se johtuu siitä ettei ne OLE "tasavertaisia" eikä valkoisia, eikä missään laskennassa ja mielessä IHMISIÄ!) tai siitä ettei suomen Kansa diggaa heidän jokaisesta typerästä älykääpiön puupään "ajatuksestaan" ja heittäydy siihen koko mielellään, sielullaan, kropallaan tunteellaan ja RAHOILLAAN yms mukaan.
*


Ja sanotaan nyt samaan rahaan vielä tämäkin teille, ilmaiseksi, pyytämättä, yllättäin ja anona; kyse on myös suomlannille MÄÄRITTELEVÄN tyypillisestä ilmiöstä, eli ....lyhyestisanottuna, vaihtoehtojen puutteesta.
Ja siitä juontuvasta "asian hiljaisesta hyväksynnästä".

Case in point; täällä Ei-Helsingissä, on mm eräs ruoka-kauppa jonka "kassatoiminta", joka muistuttaa enemmän jonkinlaista polyyppien vaellusta pystysuoraa vesiseinämää pitkin YLÖSpäin tai Englannin rannikon hiiiiiiiidasta hidasta hidasta eroosiota veden sitä kovertaessa, kuin mitään varsinaista kassojen toimintaa, mutta ...ja siis niin, ja VASTENTAHTOISTA eroosiota / polyyppein liikettä !!
Niin siis olin sanomassa että; kassojan ....oikeastaan lähes "kääteistoiminta" eli laiskuus tai miksikä sitä kutsuisikin, on sitä luokkaa että kyseinen vitun tympeitä rumia ja itseensä ja elämäänsä kyllästyneitä sirkukseenkin liian vitun etovan kuvottavia ja rumia, Perkeleen mursuja, tympeitä mursuja, sisältävä vitun paskaläjä olisi jo "konkassa" Suuressa Maailmassa, missä ihmiset voi vain...junou.. "äänestää jaloillaan", ja lähteä johonkin missä ON a) kassoja, ja b) kassoilla toimintaa ja liikettä, ja vielä c) liikkuvat /  etenevät / lyhenevät jonot !

Mutta koska ei ole VAIHTOEHTOJA, suomlannin mursupopulaatio TIETÄÄ että voivat "raahata jalkojansa", jotka on pikemminkin kuin jotkin vitun alkoholismin ja silkan surkea rumuuden turvottamat ja raihnaistamat, suonikohjuiset vitun evät tjns, niin nin ne tietävät että voivat hiiiidastella ja ähistä siinä sen puolivartaloa kattavan ison perseensä kanssa sen kun "kerkiävät" ja löntystää kuin liikalihavuudesta kärsivä merileijona altaan reunalla, siinä kassojensa läheisyydessä ja olla periaatteessa vain tekemättä niin ...mitään. Ja katsella kun ihmiset kärsivät ja kärvistelevät, ja se vitun pika-kassakin on yleensä SULJETTU !! Eli; miksi PITÄÄ sellaista ylipäätään jos se SULKI ?!?!

VITUN ÄÄLIÖT SAATANA !

Nuo kassat kuten Heedbärikin johonkin mittaan, ikäänkuin KOSTAVAT oman kurjan olemuksensa kaikille muille; kuten ns "rikollisetkin". Vitun mädät paskat. Ja "rikolliset" kattaa myös "byrokraatit" tai "poliitikot" tai miksikä NIITÄ nyt haluaakin kutsua. "Loinenhan" on se perusnimitys olennoille jotka elättävät oman hyödyttömän ruman ja muodottoman ja sieluttoman itsensä, roikkumalla jonkun itseään tehokkaamman ja älykkäämmän ja paremman ja oikeamielisemmän ja ehdottomasti LAHJAKKAAMMAN(!) nahassa kiinni ja imemällä siitä koko IKÄNSÄ ja ihan hävyttä ja pokkana ja jumalauta vielä KÄSKYTTÄEN isäntäänsä (!!!) ravintonsa ja elantonsa.Tämä lieni tässä ?

Heedbär EI OLE hauska eikä edes huvittava.
Johansson on marginaalisen VIIHDYTTÄVÄ.
Leikola on suomeksi totaalista potaskaa.
Loput; ei ole edes marginaalisen HAUKKUVAN maininnan "arvoisia".Olkaa Hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti