lauantai 19. toukokuuta 2018

Salainen EU-"asiakirja"

https://malmilandia.kuvat.fi/blog/2534/eu-salainen-asiakirja/

JAAHA !!   KIINNI JÄITTE !!

JUKOLAUTA saatana !! Vitun RÖYHKEÄT sosiopaatit kusipäät vitun VITUT !!

Teidät tulisi, kuten olen alusta asti sanonut johdonmukaisesti; ampua. Teidät tulisi ampua. Kuulitteko / luitteko oikein ? Teidät tulisi TELOITTAA. "Poliitikot" ja KYTÄT ja muut "lain" / "valtion"eli JUUTALAISUUDEN  - ja Jumalan ja sielujen Kohtalon vastaisen KAPINAN airueet ja toteenpanijat. ei armoa.
Ette te siitä mitään ymmärrä muutenkaan, sen enempää kuin villieläin. Teillä on pienet ja säikyt, ja manipuloivat ja "suunnitelmialuovat" aliapinan muinaiset aivot, ja NE oli litistettävä verilinjoista vain kertakaikkisesti POIS.

Tässä ei ole MITÄÄN eikä sitäkään EPÄSELVÄÄ.Harmi että maailman apinat on niin vitun tyhmiä ja veteliä että ANTAA tuollaisen  luuseri paskasakin ja sosiopaatin lällärien ja muiden dorkien päällepäsmärien tulla ja määräillä ja pelotella jollain vitun "lailla" !!! HAhahaa. "Laki". Byrokraattisten nörttien KESKENÄÄN sopimia käskyjä ja uhkauksia ja ehtoja yms paperilla. Siinä IHAN KAIKKI.
KAIKKI.


MINÄKIN voin "laatia lain", tässä ja nyt, ja se on PALJON  P Ä T E V Ä M P I kuin teidän, sillä se tulee tietoisuudesta ja älystä, vastuuntuntoisemmasta ja kunniallisesta, kunnollisesta ja henkeä yms snaijaavasta lähteestä, eikä mistään säpsähtelevistä pelkurin troglodyyttiheteron rotanaivoista.
Voisin vaikka laatia "lain" että "ei tule olla YHTÄKÄÄN lakia". "Tämä on AINUT laki".


Siinä kaikki.Ja hei, molopää; jos et osaa ELÄÄ ilmankaan; SINUSSA on VITUN PAHA valuvika, ja sinut on "kasvatettu" liian typeräksi jopa MINULLE enää suoristaa ja oikaista ja opettaa järkeväksi ja NÄKEMÄÄN.

Mutta eniwei.... mitäs NYT TEHDÄÄN ??!?! Mitä sanotte, Vanhan Kansan viiksekkäät ja "isokenkäiset" hetskuÄIJÄT ?!? Möhömahat ? hei !? Lastentekijät ja kasvattajat ja leivän pöytääntuojat yms ? Mitäs NYT ?!?!?!?
NYT on tultu meän pyllyyn jumalauta ja armotta ja HÄVYTTÄ ja perkele totaalisesti !!! Tämä on HÄVÄISTYS jne.

Tästä ON SEURATTA-VA (!!)  ....KOSTO. Kunnian palautus tjns.
Vitut mistään muusta.


Niiden on MAKSETTAVA ! KALLIS KALLIS KALLIS HINTA.
Kallehin mitä löytyy.
Miettikää miettikää !!!....


Kiitti.
Alea iacta est

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti