keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Kosken Vittupäähttp://www.iltalehti.fi/kotimaa/201805142200943188_u0.shtml

Vittu mikä typerä idiootti ja tunnekylmä kovanaamainen pikkusieluinen kusipää. Ihan perus "Kokoomuslainen" siis.
Noita on joka rodussa ja maassa ja kansassa, luulevat olevansa jotakin vitun "Voittajia" ja mitä lie, OVAT kuitenkin kusipäitä ja häiriintyneitä ääliökakaroita ja sekopäitä ja sosiopaatteja.

Tuo on klassinen sekopään sosiopaatin ja itsensä tukahduttaneen mitättömän ja katkeran pikku pierun älähdys, tuo "KAIKILLA meillä on kuule ongelmii ja näi!". Vittu MITÄ VITTUA ?!?!?
Mitä vittua se liittyy mitenkään mihinkään ?!
Oksettavaa.
Kertakaikkisen etovaa.

Mutta hyvä että Valhemedia on sentään nostanut tämän "jutun" esiin ja kansa on, ihan oikein, pöyristynyt. Sietää pöyristyäkkin tuollaisen kusipään kamelin takia.


Siinä vitun videossa / kuvassa, missä lie linnan bileissä se olikin kuvattu, on tuo vitun ruma mulkkuämmä pähkinänkuoressa oikein hyvin; jossain vitun "Rokkistara" geckolisko tukassaan ja missä lie koruissa ja meikeissä. Sitä hei kiinnostaa varmaan ihan sikana jonkun tavallisen tylsän pulliaisen elämä jossain vitun Oripäässä tai Toholammilla tai Oulun seudulla tai missä vain muualla kuin jossain Mannerheimintien VÄLITTÖMÄSSÄ läheisyydessä (lilluvien rikkaiden kylmien ja itsekkäiden ja itseään täynnä olevien kusipäiden kanssa bailaaminen.)

Tuon ^^^ foton perusteella se lienee sellainen mikä on ollut yhtä ruma kuin on sieluton ja persoonaton ja tyhmäkin, ja se lienee ollut joko kiusattu tai syrjäänjätetty ja EI-suosittu, ja nyt se on ottautunut tuollaiseen "ttumäoonkhuul!" rooliin josta ei enää osaa pyristellä eroonkaan. Joten se kovistelee niitä joilla ei ole enää muutenkaan mitään. Kuten Sipilän Paskapussi.

HAISTAKAA VITTU.


Tuo on lähinnä vain törkeä ja ajattelematon ja vihjeettömän tietämätön typerä KAKARA. Lapsi siis.
Kovanaamainen ja kolkko. Töksähtävä ja moukkamainen, töykeä ja tympeä ja ilkeä ja nilkkimäinen.
Sopii siis täysin "politiikkaan".
Jotei teidän muiden, teidän tyhmien VITUN KUSIPÄIDEN, mielestä "täytyy olla olemassa!" tai syntyy tyhjästä jotain nimeltä "Kaaos ja Anarkia".
Näin teille on ainakin kuule SANOTTU !!!

Ei sitä sanottaisi jos niin ei olisi ! Ja hei; eikä kai nyt kukaan väittäisi kuuta juustoksi jos se ei sitä sitten myös olisi !?!?
Juustoo se on hei ! Kuten päännekin, vitun muulit ja moukat ja älykääpiöt kusipäät syntiset Saatanan VITUN IDIOOTIT !

HAISTAKAA KAIKKI VITTU !

MUISTAKAA että se on tuon "politiikan" SYY ja TAKIA, että tuolaisetkin ^ vitun alkion tasoiset sielun aihiot pääsee soveltamaan omia typeriä kusipäisiä saatanan harhojaan ja Varmoja Tietojaan ja muita psykoottisen nurinkurisia mulkvistinluulojaan, ehdottomana tietona, Toisten Olentojen Niskaan, ihan OIKEASTI ja OIKEASSA elämässä ! Vitun kusipäät lahnat saatana.

Härski vitun vittupää. TODELLA. Todella häikäilemätön. Mutta ei kai siitä tulisi joka kerta suuttuakkaan, sellaisia pahat ja ilkeät ja pahansuovat ja kusipäät ja tyhmät ja oppimattomat ja pienisieluiset ja vähälahjaiset ja katkeran tietämättömät yms Helvetin Spitaaliset vain ON.
Luoja SALLII tämän.

MINÄ EN !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti