maanantai 28. toukokuuta 2018

Pallon Ympäri (sarja)

Jumalauta !   W A U.
LOISTAVAAA finuiitit !!   En tiedä mistä vitun yöstä TÄMÄ tuli mutta jumankauta toi o HYVÄ !!!

Tuo ...wau. Katsoin jo aikoinaan siitä mainoksesta että tuo vaikuttaa kyllä ihan tsiigattavalta, mutta unohdin koko jutun ja koko television ylipäätään, mutta nyt törmäsin tuohon tuolla ruudussa ja tsiigasin putkeen koko tähänastisen shoun ! Se oli niiiiiiin hyvä !
Vittu se on koukuttavan huippuhyvä !!! P Ä T E V Ä Ä juntit. Pätevää.Ompahan siinä yksi vitun tylikäs ja aidosti "khuul" ja kaunis ja komea ohjelma ! Jos puhutaan VIIHTEESTÄ tjns, niin juntit hoi; NOIN tehdään HYVÄÄ teeveetä ja vitun HYVÄ ohjelma ! NOIN !! Vittu tuo on ehkä PARASTA suomlannin telkassa ...abaut ikinä.
Wau.


Ainoat miinukset siitä että paskaa kutsuttiin "kakaksi" - kuin oltaisiin jossakin vaaleansinisessä lastenhuoneessa, ja toisekseen; se Tuottaja hahmo sanoi että "antaa armon käydä oikeudesta", päästäessään Saaran takaisin jatkamaan kisaa... mitä vitun armoa ? Oikeutta ? ...vittu SILLÄHÄN OLI INFLUENSSA !!!
Ehkä jos olisi vain sanonut että "no...mene nyt sitten / jatka nyt sitten / jatka omala vastuullasi / jatka jos kykenet / jatka jos haluat" jotain TUOLLAISTA ?!?

Mutta muutoin on ollut todella poikkeuksellisen hyvä ohjelma ! Mikko Kuustonen osoittautui melko "leukailijaksi" ja sillähän on hauskemmat "jutut" kuin sitä äkkiseltään ehkä luulisi. HAHahah..aijai.. sekin se PUNASININEN taulu, värisokealle ! HAhahaa. Loistavaa. Ja se "Jarpin" patsas...hahahahaaaaaaaaaaa.

Saaran loisteliaasta ämerigan englannista on kerrankin oivaa hyötyä.
Hienoja maisemia ja .....hienompia kuvauksia ja muokkauksia ja mitä lie "ohjaajantyötä". Nyt NÄYTTÄÄ vittu jo joltain juntit !! Nyt OLLAAN "jännän äärellä".
Ei tuota voi katsoa yhtä jaksoa, se pitää nähdä HETI kokonaan.


OPPIKAAPAS tuosta. Se kellautti kaikki vitun määäädvenzöössit ja muut matkailupelleilyt ihan mennen tullen nurin. TUO on se SE matkaohjelma.


Ehkä vielä ainakin toinen kausi, ja ehkää..Ändi, jos sen saa kammettua mukaan, ja Sanni...ja ....Chisu ?!?!...Tai joku, en tiä. Late Tähkä !?
Ei kai Miitta Sorvali ? Hei ?! EI sitä. Se on tuollaiseen epäsopiva ja liian vanha.
Mutta ehkä. .. . .. .Izmou Laekoeaealaea ? Tai se Heedbärin Läski !?
Se voisi koohottaa tuolla pitkin maita ja mantuja ja laihtua ja järkevöityä ja oppia ITSESTÄÄN ainakin jotain, eikä vain "mitkä ranskalaiset maistuu makeimmilta", vaan esim että "EN OLE HAUSKA!!" tjns.

JOS teette jatkoa ja JOS pistätte yhdenkin vitun MaMun; minä heitän telkkarin ulos ikkunasta ja Molotovin Sanoma Taloon tai mistä ikinä tätä lähetetäänkin. Vittu KATSOKAAKIN ettette tee sellaista, VAIN "tehdäksenne sen". VAIN uhmataksenne Meitä tai nyt Minua tjns.

Vittu miten loistava ohjelma, herran pieksut ! NYKYAIKANA !! aatelkaa !!

Ja jopa tämä tyyppi...

..tuo ^ jonkin vitun "holkerin" tai jonkin monin tjns, näköinen Junttimies, eli Vataska, soppii siihhe ku ...joku mikä soppii johokkii ihan tosi hyvvi !
(Tuo akka ^ kuka lie, ehkä Tola, EI sovi niin hyvin...se voisi olla vähän innostuneempi ainakin ja ..jaa mutta hei; ei tuo olekkaan SIITÄ ohjelmasta! Sori. Mea Culpa!)


Tosin, ostihan tuo pölvästi jo jostain vitun fitsiltä Ananaksen jumalauta KAHELLAKYMPILLÄ !!!!??! Vitun idiootti !!

SITÄ minä muuten ihmettelin tuossa ohjelmassa, että onko niillä jokin RAJATON rahamäärä käytössään vai !?!?
Mutten välitä, sillä on kerrankin saatu aikaan !!

Jumalauta tuo on Bleidrannerimpi ja khuulimpi kuin se uusi Bleidranner. Mutta niin on mummujen kotivideotkin melkein, mutta tiedätte mitä meinaan.

Tuossa oli niiiiin khuuleja kohtia ja musiikin ja kuvan yhteistyötä että vittu WAU. Siitä saisi OPPIA Haliwuudin mäntit paskatkin.

Ai miin juntit; W A U.Se oli KHUUUUUUUL, kun se joku Viet Namin paikallinen liejumonnin näköinen koijari lähti viemään influenssaista Saaraa ja sitä jotain jäyhää pölkkypäistä matkaseuralaispölvästiä siellä piiiienillä pienillä kaduilla ja kujilla ja ihan seinien välissä ! Se oli kuin Bond-leffasta; mutta PAREMPAA !!! Se oli komeampaa kuvaa !! En osaa selittää tätä, mutta.... kai niillä on TODELLA hyvät kamerat tjns. Sillä kaikki on näyttänyt upealta, todella vitun komealta, paitsi tuo Ruudun kuvanlaatu.


Mutta...
...Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti