maanantai 28. toukokuuta 2018

Vain Elämää - Miran Päivä

Sekin oli ja meni.
Se oli ihan .........jees.

Siinä kutsuttiin ...kai Kasimiria, Artun(!!) toimesta, aasinpaskaksi tjns. Siinä ne läskit kieri mäkeä alas (minähän jumalauta VAROITIN!!!), ja sitten se sammakkomöykky sanoi että "..täällon aasinpaskaa", joten voin vain olettaa sen tarkoittavan "Kasimiria". Mutta sen olisi rehellisyyden nimissä, voinut sanoa kyllä ihan kumpi vain ja lähes kuka vain noista, kenestä vain noista. Paitsi ehkä Mirasta, siitä mä nyt tykkään #MäTykkäänNytMirasta!

Se sanoi että häntä on haukuttu "miehen näköiseksi"....njoooo...no, kieltämättä vähän siltäkin se ehkä näyttää, mutta enemmän se näyttää joltain Venäläiseltä  slummialueen ennustajanaiselta / eukolta, jonka molemmat silmät katsoo miltei täsmälleen eri suuntiin. Muttei se mikään ruma o, minä diggaan sen "luukista" jopa. Eritoten se illalisensa mustavalkoinen scifikaapu tai mikä lie, oli todella khuul.

Siinä lauloi kuorossa jotakin, valitettavasti Arttu ja Däni mukanaan, elukka parat, ja sitten haahuili ympäriinsä jotain mäkeä siinä kaavuissa filmaten typerää typerää vitun "musiikkivideota" ja ....
Syötiin siinä ja tällästä...

Biisit !?

Kiitos kun maltoitte näin kauan ! Tässä ne on...

- Arttu repi kappaleiksi jonkun "Henkilökohtaista" nimisen biisin, muistaakseni. Vaikka se oli selkeästi ehkä kärsittävin ja siedettävin tuon sammakon kumeista ja kailottavista plörinöistä / "vedoista" tähän mennessä, niin ei se mikään ilo korville ollut. "Kuin" joku pullea iso ryssäläinen sammakko / konna päästelisi sellaisen pitkähkön ilmavan tympeän soidin"melodian" tjns. Yäk !


- Kasimir kävi melko nolosti hönkimässä "nu-metal" henkeen jonkun ....mikä muuten on alkuperäisenä helvetin HYVÄ, kävin sen tuubista kulemassa tuon jälkeen ! Vittu se on melko khuul ! Se alkuperäinen siis. Se oli ...."Pariterapiaa" by "PMMP".
Siinä se itkunsa lomassa tunnusti ettei sitä "haluta parisuhteissa" jne. Muttei se ketään yllätä, sehän on LÄSKI eli lihava ja niitä himottaa ja kuumottaa paljon enemmän pelkkä "idyllisenä" piereskely pitkin sohvaa, kalsareissaan ja lonkerotölkki kourassa, ja kakunsyönti ja laardinjuonti kuin mikään vitun SEKSI !! Herran tähden !! Se on kuin se olisi "tunnustanut" olevansa iso vetelä lihava läski paskamöykky paska, ja "melko surkeanturha näennäinen Artisti" tjns.

- Däni ....oi Kristus. Ehkä SE veti nyt "pohjat".
Se MENI jo naurettavaksi, vitun Wanha Haiseva Vitun PASKA ! Vittu KUOLE jo pois !!! 
Se siis ei saattanut käsittää että "PMMP" on "osannut" tehdä biisin jossa lauletaan "viekää minut sinne missä hän on..." jne.  Minä kirjoittaisin KUUSI tuollaista biisiä maksimissaan yhtä monessa päivässä, luultavasti kuitenkin jo PÄIVÄSSÄ. Tämä ei ole mikään liioittelu tai vitsi.
Ai Tsiisus vittu sentään.... sitten se wanha kilpikonnauros kävi hönkimässä kireästi, kuin vanha aasialaisäijänkäppänä karaokessa, sillä aivan HIRVEÄLLÄ äänellään mikä sillä on jäljellä nyt 107-vuotiaana, tuosta biisistä oman tragikoomisen ja umpi"juustoisen", oikeastaan jo KUMISEN, vitun versionsa. Ai herran tähden se oli kamalaa..... aijaijai ! Vaikka voin täysin samaistua sanoituksiin, en voi lainkaan sietää tuollaista eläkeläisen ääntä !! Ja sitä ulkonäköä. Ja sitä sattui luultavasti johonkin vitun palleatyrään...tai mikä lie vitun ...munuaiskivi..kihti ..jokin Wanhanmiehenongelma sillä sitten onkin.. siihen. Se oli kamalaa pihinää ja puristusta. Kuin olisi kuvat..jaa ja hei; miks ETTE kuvanneet sitä samantien pytyllä !? Hei ?! "Däni pöntöllä!" - kuulostaakin jo vetävämmältä kuin "Danny laulaa Lautturin" tjns.
Jos taasen "inhorealismiin" pyrittäisiin, voitaisiin kirjoittaa ja/tai lausua että "Danny kohtaa (pian) lautturin..."

Ja tässä vaiheessa lienee, hyvä Tähtilaivaston Väki, kaikille lukijoille jo ilmiselvää että jep! "Käsimir" romahti hervottomaan ja vuolaaseen itkuun tuon kaiken jälkeen ! ..............mmm..nykyään kai sanottaisiin sen olleen "niin khrinz!" ETTÄ.
SE jo mikä on "soijapoika" par excellance. Se itkee lähes joka vitun asiasta. Onko sillä MITÄÄN vitun kovuutta ja kestävyyttä ja sietokykyä tms ?!
Se luultavasti itkee (ja aidosti!) jos tsiigailee 60-luvun Bätmän sarjaa ja kun siinä "bättis" jää johonkin kurjaan vitun verkkoon tilapäisesti jumiin. Vittu naurettavaa.
Vaikka toki; jos itkettää niin ...minkäs teet... mutta jonkun vitun Dänin "vedon" takia !!??! ..............jaa ! ELLEI !! Ellei sitten ollut niin että hän itki sitä HAJUA, hajua joka tuohonkin, melko hyvin tuuletettuun huoneeseen, levisi kun WANHA Däni avasi suunsa ?! Ehkä se oli SE ?!?!? Sitten ymmärrän kyllä, nou problem.

Sanon nyt tuosta vitun melodraamasta vielä sen verran, että Däni siinä "patio" tai parveke tai mikä vitun terassi lie, selostuksessaan ja haastiksessaan jälkeenpäin, kyyneliltään sai sanottua että "hurjaa touhua...". Niin nin; eihän o ! Se on VAIN laulua ! Te vain laulatte herran tähden !
Ei se mitään kaivostyötä 40-asteen pakkasessa ole tjns OIKEASTI "hurjaa touhua" !!
Vittu äijä vietää Espanjassa ilmaista LAULULOMAA ja laulelee toisten "tähtiartistien" kanssa, KATETUSSA pöydässä, toistensa surkeita biisejä, melko hienoissa kledjuissa. Se EI OLE vielä kovin kovaa touhua.


Eniwei....

- Sani.
Sani kävi tapailemassa sellaista kertosäettä kuin ...♩♪♭ dam-di-dam dam dam dam, dam-di-dam dam dam...♬♭
Emmätiä. Kai sen kuunteli tjns, unohdin jo joka tapauksessa.

- Aki Tykki.
Aksi veti....minkäs se muuten veti ?!.....yritän muistella ettei tarvi guuklata....
...se vetiii....joku "rakkauden tunnustus" juttu se oli....se...se veti..mmmmmmm..ei hatusta, mutta...jep !
Jouduin guuklaan ! "Heliumpallo"han se oli !! Niin aina. Se oli muuten oikeasti ällistyttävän HYVÄ ! Kyllä, luit oikein, se oli ihan hyvä.  Se oli melko ammattimainen ja sieluakin siinä taisi olla ja tuo on ihan hieno / hauska nimi, heliumpallo. Ehkä se oli myös mitä hienovaraisin "piikki" Wiskarin suuntaan !? Mutta onhan se toki painavampi kyllä, Arttu, eli ei se ehkä siihen liittynyt.


Piti jo kirjoittaa että "tää oli tässä" mutta sitten muistin, TAAS, että jaa niin ! T E R H I !!!!
Yritäs nyt perkele muistaa se sitten !!! Siellä OLI se terhikin, mutta nyt se ainakin hävis kuin pieru ...Espanjaan, joten nyt sitä ei enää tarvitse muistaa. Se kiekaisi jonkun ihan....kai mukiinmenevän, en kyllä suoraansanottuna enää muista minkä.
Mutta NYT tää oli tässä !
Ei tähän viitti tän kauempaa ja enempää käyttää. Ihan ...en tiä, kamalaa kai. Mutta Mira on nyt merkittävämpi hahmo silmissäni kuin ennen.
So there´s that.Kiiti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti