sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Vain Laiffia - Uusin Kausi (2018)

Katsoin tuon "Kasimir" jakson. Mikä lie nimi tuokin on.
Nyt se kieltämättä meni jo vähän ..tai no, en tiä... joku sanoi ohjelmaa "naurettavaksi"... no joo no, se riippuu millä tuulella on ja mistä näkökulmasta asiaa ajattelee, mutta ehkä SE on vähän naurettavahkoa että siinä niin suurella varmuudella AINA pillahdetaan itkuun.

Sekin soijaplösösälli mikä se on, se näyttää ihan mussusaarnaajan ja jonkin ison linnun risteymältä, sekin meni ja romahti lähes heti kättelyssä, illalliseen asti toki piti itsensä koossa.

Ja miksi ?! MINÄ en esim edes tiennyt että se on vedetty Äxl Perseenreiän mukana alas siinä salakuvausjutussa ! Kuka vittu tuonkin edes TIESI !!!? Tiesitkö SINÄ ?! tuskin. Huu givs a fak.


Mutta sitä se tihrusti siinä sitten, oikein olan takaa. Däni onneksi oli porukan tuki ja selkäranka ja latisti sen itkemisen fiiliksen kepeällä humoristisella otteellaan. Joka oli ihan kyllä viihdyttävän hyvää ylimalkaan.

Se on joku nykymiehysten juttu, että valahdetaan heti kyynelehtiväksi mönjäksi (eritoten tuo tyyppi! Hahahaa) kun jotain vähänkin tulee esiin, "pitkältä uraltaan" joka kattaa sentään ehkä 10kin vuotta tjns !
Kun taas Däni on "graindannut menemään" sittemmin kun Amerikka "löydettiin", abaut niiltä main.

Mutta itse biisit oli kyllä yllättävän hyviä nähden siihen että kyse on jostakin vitun "Kasmirista", taaskin; mikä vittu sekin lie.
"Amen" on sävelkulultaan hieno kyllä, sellainen vähän synkehkö, tyylikäs.
Ja minkä Sani veti - se oli todella hyvä, illan parhaita, ja hieno "luukkikin" Wanhalla kunnon Sanilla oli.

Se oli biisinä sinänsä ihan jees minkä Däni veti, mutta ongelma on että sen "laulaa" / hiljaksiin hönkii, noin 80-90 kymppinen papparainen, joka kuulostaa siltä kuin kailottaisi vanhainkodin huoneestaan "hoitsulle" että tuos niitä tapletteja taass ? hei !? Hankoo, meen Helsinkiä pakoo...missä on kuule ne pillerit ?!  Eniwei, siellä "linnassa" lienee kuitenkin melko hyvä ilmanvaihto.....
Ja hei, en onneksi ole se mikki !


Toinen huomio; Terhi Kakka...anteeksi, Kokkonen, painaa AINAKIN 30 kiloo !! Olen siitä melko varma ! Se oli kuin jokin vitun ...sellainen leijantyylinen, tai nimenomaan juurikin LEI-JA(!), sellainen lennähtelevä tai lennätettävä noita-akka hahmo, ja onkin pieni ihme ettei se lähtenyt sieltä kukkulan laelta / linnan terassilta tai katolta, liitelemään ja pidäkkeettä ja hervotomana, tuulen riepoteltavaksi ! Ilmojen teille ! Hip-hip hurraa !

Päivän "aktiviteetti" olisi silloin voinut olla vain yksinkertaisesti, "etsikää terhi!" (kiireesti! T: Tuotantotiimi).
Iroonista kyllä, sehän LENSI todentotta, sieltä kuvauksista, an sich, pois etuajassa...... tiedä sitten häntä...

Taasen päinvastaista painoarvoa toi iltaan se painava plösö paska, eli Narttu Tiskari / "Arttu Wiskari", joka oli niin massiivinen ettei mahtunut kunnolla edes kameran kuvaan sivustapäin !
Se taasen on jatkuvassa vaarassa, kuten se linnakkeen alla levittäytyvä pieni kyläpahanenkin(!) siinä tapauksessa, lähteä vierimään tai vyörymään sitä kukkulan rinnettä alas, kuin valtava sellainen joku "murskaajapallo" tai sellainen määrittelemätön möykky(! totisesti!) mikä kerää vain lisää matskua ja muuta PASKAA itseensä vieriessään rinnettä alaspäin, lopulta osuessaan sitten MURSKATEN täysin, kuin tsunami, kaiken mihin osuu.
Siitä saattaisi EHKÄ kuulua se sellainen hyvin tunnistettava keilojen kaatumisen ääni, mutten voi varmaksi luvata, tai ehkä vain Suuri Pieru tjns ?
Se se on muutenkin, koko vitun "artisti". Pelkkä suuri pieru, ei mikään vitun laulaja ! For gaads seiks !  Miksei sille jo sanota tätä ihan virallisestikkin ?!?!
Se muuten TAKUULLA ahnehti myös  ne niiden leipomat vitun pullat ja puustit mitä siitä illalliselta jäi, ja jäihän niitä, sillä kuka vittu ne epähygieeniset muodottomat paskaläjät ja taikinakasat SÖISI ?!

Se on niin vitun lihava ja läski ja plösö että se näyttää siltä sellaiselta rouskuttavalta "merimakkaralta" tjns, mikä on aina jollakin käytössä "avataarina" tai kuvana, jollakin sivulla. Missä se makkaramainen muovailuvaha hahmo tai mikä lie, vain lässyttää ja mussuttaa loputtomasti. Siltä tuo näyttää.

Olisi myös ollut mielenkintoista nähdä, ehkä se näytettiinkin siinä ekassa jaksossa jota en nähnyt, että MITEN se on oikein saatu kammettua sinne ylös ? Sen kukkulan laelle ja sinne linnaan.
Oma veikkaukseni on että se on viety yön turvin sinne, ja hinaamalla ihan vain teräsvaijerilla / vaijereilla, pitkin asfalttia, niin että vaijeri on ollut kuin lassoköysi sen valtavan ja pullistuneen möhömahan ympärillä, ja se on vaan ninQ "hengaillu" siinä köyden jatkona ja näin, ja valittanut kuin jokin Kraakken syvyyksissään tjns, ja jokin sellainen sitä kaapeliakelaava kuorama-auto on vetänyt sen sinne ylös, kuin jonkin VALTAVAN ja odottamattoman saaliin valtamerestä, jonkin "määrittelemättömän ja haisevan, mysteerisen ruhon" joka sitten lojuu ihmisten kuvattavana ja tökittävänä rannalla kunnes mätänee siihen pisteeseen että vain kertakaikkiaan räjähtää. Jolloin ne palaset tullaan keräilemään hissuksiin pois.
Jos siis näette "Artun" rannalla löhöilemässä, ja "ottamassa arskaa", VAROKAA !!! Se on luultavasti oikeasti jo kuollut ja vain paistuu ja mätänee siinä, sillä ei korppikotkatkaan ihan idiootteja ole. Päinvastoin.

Mutta kuitenkin, ajauduin melkein jo aiheestani sivuun, eli tuosta jaksosta.
Niin. No.....en tiä, ihan sinänsä jees, mutta ihan yhdentekevä "artisti", eli joku hötkyilevä ja hölskyvä ja käsiäänheittelevä ja vääntelevä Helsinkiläinen iso lihava muuli, joka siis näyttää mudslimmi saarnaajalta.
Joka on "ollut jossakin bändissäkin" aikanaan ja blääblääblää.

Kaikkee tosi kiinnostavaa ja näin. Mira Luotia on kourinut opettajansa ! Houlii Fak ! SE oli jo jotain mitä ehkä porata jne, mutta Mira pysyi kuosissa ja veti hienon esityksenkin, se onkin näköjään oikein hyvä lavahahmo, niinkuin Latekin, eikä niitä oikein puissakaan kasva.
Tykkäsin.
Se osaa oikeasti ESIINTYÄ, eikä vain jäpitä siinä kuin tikku sonnassa tjns. Se taisi olla ihan hyvä biiskin, en muista suoraansanottuna. Vain sen muistan että Sanin "veto" oli oikeasti yllättävän hyvä.
Merimakkarahan kävi siellä vain seisoskelemassa, mikä yllätys(!), ja rouskuttamassa ja lässyttämässä sanoja "WouWouWou" uudestaan ja uudestaan, joka ei ole mikään yllätys kenellekkään.

Däni "veti", paitsi housunsa kainaloon ennen esitystä, ja rohkaisuryypyn ja peniksensä maljakosta...no, tuon KEKSIN kieltämättä kyllä itse, tässä ja nyt ! HAHAHAaa, niin nin se vanhus hönki sen "Vadelmavene" nimisen biisin. Se on hieno NIMI kyllä, en tiedä biisistä, melko hepponen, melko vitun hepponen se on.
Ristiriita on mm myös tuossa makealta ja raikkaalta kuulostavan nimen ja sen (biisin) hönkineen vanhuksen hengen välillä. Sikäli melko ristiriitainen veto.

Terhi vetäisi sen jonkun lepakkouden ylistyksen, mikä ..niin siis juurikin se "aamen", ihan jees, ei mikään mullistus.
Jaa niin, ja sitten sielä on se sellainen "Happoradio" nimisen muinaisen kokoonpanon läskiposkinen pipopäinen poikamainen hahmo. Se veti sen paskan bändinsä kanssa kyllä ihan hienon vedon, np. Se oli ihan pätevä ja laadukas "rokkipändiveto" tjns.

Ja siinä ne taisikin sitten olla.

Jaaaa....h.  ....ihan jees. Sanotaan nyt niin että; olisi se voinut vielä paaaljon paskempikin olla.
Ja se tyyppi, se "Kasimir", on sangen sellainen yksinkertainen ja positiivinen lihava höynä.
Se on kuin jokin räppääjä "isä Mitro" tjns. Muttei niin tyhmä tai epäilyttävä ja omituinen, eikä niin pihisevä. Tai Koriseva.
Ja jonkin verran VÄHEMMÄN venäläisen näköinen. Kun taas Mira on kuin suoraan jostain Moskovan liepeiltä, johonkin mittaan, mutta se on silti kyllä ihan miellyttävän näköinen, tämä EI OLE mikään arvostelu an sich, vaan toteamus.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti