sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Unkari vs EUCCCP

https://www.youtube.com/watch?v=3Z4woNYMyz8

Aloitan sanomalla taas, että Bravo Unkari !! Bravo Hungary !!


Vaikka toisaalta se Soroseenin paskahan on sieltä kotoisin käsittääkseni, mutta ovat ainakin tehneet jotakin.

Sitähän sanottiin aina ennen että suomalaisilla on Euroopassa vain YKSI Sukulaiskansa, ja se on Unkarilaiset. NYT kun olisi jokin SYY ihan todellakin OLLA sukua ja YLPEÄ,  yrittää nämä "meidän" paikalliset "poliitikoiksi" kutsutut paskahousut aivoinvaliidit kusipäät paskaruutat vittupäät, manipuloida tilannetta ja MEITÄ, niin että olisimme Totaalisen Eurooppalaisen (juutalaisen) Statismin UHREJA, emmekä esim.......mm....Unkarin kanssa TIUKASSA vitun liitossa. Ja myös Puolan, käsittämätöntä että minä kirjoitin noin, mutta hei; jos paskamaa on järjissään, on oltava sitten paskamaan puolella, eikä ISON läjän mielisairasta ja vihollista PASKAA.

Yksinkertaista.


Tuossa selitettiin nyt ihanan yksinkertaisesti tuo MITEN tuota SOTAA käydään ja hoidetaan, eli ne ihan TAHALLAAN täyttää "VOKit" yli kapasiteetin ja RUUHKAUTTAA sen turvapaikkahakujärjestelmän ja sitten vain liukenee yöhön niinsanotusti.

Iltalehdessähän juuri oli joku juttukin suomen VOKeista, vaikutti äkkiä tsiigattuna olleen jokin hyväkin uutinen, mutten voi sanoa varmaksi kun en lukenut enkä muista otsikkoa.


Ei muuta kuin SOTA sitten, ja VASTUUSEEN joka vitun iikka joka on ollut tämän Valkoisten Vastaisen Sodan puolella. Ja MINULLA on tietty KÄSITYS siitä KEITÄ siellä TAUSTALLA "lienee"..... paitsi nuo näkyvät ja rääkyvät hävyttömät kusipäät.
Ne KAIKKI tulee teilata, ampua, repiä hevosilla riekaleiksi ja kappaleiksi, keittää paskassa,  miten vain,  ju neimit.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti