maanantai 15. tammikuuta 2024

Youtube viiveestä

 FUCK YOU GOOGLE !! Fucking childish dogshits !! Fuck You.


Eli tuubi on nyt ainakin jo 2 vuorokautta käynyt aivan absurdin hiiiiiiitaaaaaaaaaaaaasti, siis niin giganttista "lägiä" eli viivettä ja hidastelua että käytännössä koko juutuubi on ollut toimimaton /  ei toimintakelpoinen. Aivan käsittämätöntä kangertelua ja hitautta ja sekoilua jne, ja menee noin 30 sek minimissään että jokin video aukeaa ja sivu tulee "responsiiviseksi" eli vastaa mihinkään mitä hiirellä teet.

Luin sitten netistä mistä tämä ehkä johtuisi ja onko tämä jokin tällähetkellä kaikkialla kaikkia vaivaava tunnettu yleinen ongelma kun ei iltasonnissakaan sanottu mitään ja "lou än bihould" olin oikeassa !! Minulla oli teoria ja se oli HETI ensimmäinen löytämäni vastaust (Reddit sen sitten ratkaisi) eli olin ajatellut että ehkä kommietuubi tekee tätä TAHALLAAN meille jotka käytämme AdBlockeria.. ja kappas perkele !! HAhahahaa näin se sitten onkin !! Kristus V I T T U mitä lapsellisia pikku persereikiä jumalauta VITTU saatana !! Ei VITTU !! Ei vitun vitun vitun vitun vitun vittu !!

Juuri kun luulitte, jos luulitte, ettei ne voi enää kusisemmaksi kusipäisemmäksi muuttua niin jo vittu vain voi ja lujaa !! Näin se käy, kiusa se on pienikin kiusa ja tämä on jo TODELLA SUURI kiusa, tuubi on periaatteessa täysin käyttökelvoton.

Mutta kuten tässä löytämässäni vastauksessa sanoo ...

https://www.reddit.com/r/youtube/comments/193p51z/is_youtube_slowlagging_for_anyone_else/


...älkää antako periksi ja poistako ÄdBlokeria tai guuklen komentelijamulkut kusipäät paskaläntit vitun mulkerot voittaa. Sietäkäämme sitten tätä lapsellista pakotusta ja painostusta - vitun paskarotat saatana.

Se oli yksi maailmanhistorian kamalimmista tapahtumista että ja kun guuklen paskapäät Borg-kuution paholaiset ahmaisi juutuubin itselleen. Silloin se oikea juutuub kuoli. Ja saimme tämän kontrolloidun kommunistisen sanan ja ilmaisunvapautta alati kaventavan kuvottavan kusisen kusipäisen ärsyttävän ällöttävän naurettavan lapsellisen tunkkaisen imbesillin vitun paskan.

On kuin "byrokraatit" johtaisi guuklea.


Haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti