perjantai 12. tammikuuta 2024

Kyykyttäjä suuttui

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9f975329-6a02-484b-9cc9-209e2d9c2ce8


Haista sinäkin vittu vitun ärsyttävä ja ärsytävän näköinen mulkku läskiposki.

Eikä KENELLÄKÄÄN ole mitään "velvollisuutta tehdä työtä" muualla kuin kommarien työleireissä. Vittu mikä asennevammainen mulku tuokin on ja Suomi ihan koostuu noista. Mikä VITUN hinku teillä saatanan aivottomat lobotomisoidut persoonattoman sieluttomat orjat on tehdä vain työtä työtä työtä työtä ja työtä ja lisää työtä !?!? Samoin kuin Japanilaiset; te ELÄTTE työlle !! Ette edes työllä.

On vaikea sanoiksi pukea kuinka vastenmielistä ja ärsyttävää tuollainen nirppanokkainen kusipäinen tiukkapipopaska on, ja ei ihme että tuokin vitun iskän pikkunilkki on mennyt "politiikkaan" jossa saa ja PITÄÄ olla kusipäinen häiriintynyt luonteeton mulkku joka nauttii toisten ihmisten kiusaamisesta. Saatanan paskaläjä. Ja tuo ei ole mitään TYÖTÄ myöskään mitä itse teet vitun molopää.

Ja se likka mikä tässä vesilasin myrskynsilmässä on, on ihan oikeassa kritisoidessaan kuten minäkin, suomalaisia liiasta työnteosta ja siitä että suomalian käärmeenpesässä alias "Yhteiskunnassa" ihmisten arvo tai paskankin väärtiys jne määritellään aaaaaaiivan liian totaalisesti juuri työn kautta. Se on niin VÄÄRIN kuin mikään vain voisi olla. Täydellisen ateistisen sieluton maailmankuva ja totaalisen fundamentaalisen vastenmielinen.

Eikä nykyään TARVITA lähimainkaan Kaikkien Työpanosta™ kuten vallan mainiosti itsekin vitun jurtassasiinneet jäykät kusipäät vitun muulinmulkut Finnuiitit tiedätte itsekin.


Vittu te olette sitten saatana poikkeuksellisen vastenmielinen rotu / laji !! Kuten juutalaiset ja ehkä mustalaiset.

Ei tällaista takakireää pikkupersereikää kannata "rakentaa" ja sille uhrata mitään. Hukkukoon paskaansa. Silmäillään jotain ihan oikeaa inhimillistä ihmismaata mihin muuttaa. Missä voisi olla lämmin ilmakin eikä tämä naurettavan brutaali ihmiselämälle täydellisen vihamielinen satanistisen jäätävä hyinen kolkko musta kylmyys. Joka tekee finnuiiteista juurikin sen mukaisia.


Minä haluaisin tuon paskarotan pakkotyöhön itsensä. Mieluusti pakkaseen. Ja wanhoille RUMILLE ämmille vielä erityisesti, saatanan kuminaama paska.


Huunous ehkä tässä käy säkä ja ryssä hyökkää ja kaikki nuo nilviäiset saa surmansa siinä sekametelissä ?


Tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti