sunnuntai 7. tammikuuta 2024

siat vs vaxit

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fc54d73a-4522-4fbc-94ed-3da76c180eb1


Vittu noitakin kusipäitä saatana. Kristus mikä pahuuden tyyssija tämäkin pikku persläpi on, jumalauta läpeensä mätä muttei kukaan halua "tehdä millekään mitään" jottei .... jotakin, en tiä. Kai se ryssä HETI hyökkäisi tjns, ehkä tulisi se legendojen Kaaos tjns.

Mutta kuitenkin, kuten olen sanonut, on kaikki kytät ja vaksit ym seinähulluja kusipäitä, enkä tiedä miksi tätä itsekseni tässä edes jauhan, jos se ei itsestään ole selvää kaikille jo syntymässä niin en usko että meidän välimme olisi ikinä missään oloissa lähemmät kuin Grand Canyonin vastakkaiset seinämät.


Ja näemmä nuo vartijat on ihan yhtä päästäpideltävän sekapäitä kuin kytätkin. LUULISI tämänkin asian hoi polloille joskus aukenevan ja että KAIKELLE tällä(kin) haluttaisiin tehdä jotain välittömästi mutta kaiketi turha toivo.

Täytyy ottaa näemmä myös vaksit tarkkailuun. Olkaa valmiina kaikki kaiken tällaisen varalle ja syökää /  juokaa oikein ja käykää vaikka vähän jopa salilla jne.

Suomi on näiden jäykkisten iskän pikku sekopäiden mulkkujen hallitsema kirottu kusinen tunkkainen pikkusieluinen ällöttävä vitun umpio jossa ei tulisi kenenkään joutua asumaan varttia kauempaa.

Toivotaan edes sitä meteoriittia.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti