tiistai 16. tammikuuta 2024

suomen JÄRKYTTÄVÄ! lehdistö

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1f62440b-2abf-4639-b6fe-e12e621ec6b8


Järkevä Suunnitelma Paljastui kuuluisi otsikon oikeasti olla, mutta suomalian Neuvosto-Tsaarin "media" ei osaa kuin toitottaa samaa saatanan paskaa mitä vastaan tässä on taisteltu nyt ainakin viimeiset 20 vuotta yhteen menoon. 

LAKATKAA puoltamasta neekeriä vitun luuserit paskahousut "toimittajat" ja menkää oikeisiin töihin vaikka, vitun laiskat kusipäät mulkut paskatahrat planeetan pinnassa. Ja antakaa suomalaisten / lukijoidenne ihan ITSE päättää on tuo "kauheaa & järkyttävää" vai normaalia laimeaa itsestäänselvää ja liian myöhäistä mutta ehdottoman tarpeellisen perusjärkevää.

ÄLKÄÄ manipuloiko jo pelkillä VALTAVILLA OTSIKOILLA !

Vitun kiilusilmäiset kusipäät.


"Kansainvälinen identitaarinen liike on aiemmin muun muassa rahoittanut palautusaluksia Välimerelle ja varoitellut väestönvaihtosalaliittoteoriasta. Teorialla viitataan uskomukseen, että maahanmuuttajat korvaavat suunnitelmallisesti valkoista väestöä länsimaissa."


"Teoria" "Uskomus"... teillä ei liene silmiä eikä mitään niiden takana / välissä.

Ei ole minkäänlainen eikä sorttinen teoria tai uskomus vaan valitettava fakta ja jonka voitte ihan todeta siinä nokkanne alla mikäli sanomaladosta käsin määitte, katsokaa siihen ihan jalkoihinne vitun kusipäät kakarat. Siinä niitä perkeleen murjaaninperkeleitä on niin maan perkeleesti ja lisää sikiää ja tulee ja se on TAHALLISTA ja se VAIHTAA VÄESTÖN ja tämä on vääjäämätöntä.

Eli joko te talipäät olette juonessa TAHALLAAN mukana tai sitten te olette niin tyhmiä että teidän paikkanne olisi ehkä enemmänkin Korkeasaaressa kuin kirjoittamassa nettiin tai wc:n yläpuolelle mitään.



HÄVETKÄÄ joka tapauksessa vitun pullamössökusipäät, ja saatte tavalla tai toisella katua valheitanne. Ja olette MUKANA upottamassa suomea ja länsimaailmaa. Katkokoon muslimi kaulanne.


Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti