sunnuntai 28. tammikuuta 2024

"kehitys"hynät pois !

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ce6b93b2-0dd0-4ef6-b0a3-66edd31822bd


Mahtavaa.

Vaikkei tällaisestakaan erikseen pitäisi joutua kiittelemään, eli "kiitti kun ette heitä meiltä kiskottuja rahoja helikopterista neekeri ja ählämibarbaareille! hei ! kiitti!".


Tämä kaikki on jo TODELLA lupaava ja hyvä alku !! Jumalauta ryssät täysin non-grata tilassa ja raja sulki, kaikkialla ihmiset on kyllästyneet ählämiin ja neekeriin yms paskanruskeaan alkeelliseen typerään vitun paskaan, apinoiden helikopterirahoitusta aletaan vihdoin lopetella.. on jukolauta kuin valkoinen ylivertainen IHMINEN ja länsimaailma alkaisi herätä jostakin oudosta diaboolisesta typerästä vitun horkasta jossa on uinunut sittemmin kai kun löytöretkillään löysi nuo typerät primitiivit nekrut sieltä jostain Afrikan viidakon uumenista ja alasti pomppimasta savannilta.

Samoin lähes absurdin ja oudon ihanaista on että ihmiset näyttäisi alkavan järkiinty, niin käsittämätöntä kuin tämä onkin, jumalauta jo jopa juutalaisten suhteen !! Ei jumalauta tässä on jo liikaa hyvää jotta tietäisi miten päin olla ! Hahahaa.

Piss-Ra-Hell on nyt yhtä non-grata kuin ryssäkin ja joutaa samoin kuin ryssät takaisin helvettiin ja Histoorian romukoppaan. NYT valkoiset irti juutalaisten nöyryyttävästä alistavasta talutusnuorasta ja samalla nekruille taas ruoskaa selkänsä paskanahkaan niin ai jumalauta !! Sit alkaa jo näyttää HYVÄLTÄ !

Ehkäpä silti KAIKKEIN TÄRKEINTÄ on ottaa NAISET puh-pah pelistä pois, eli niiden "äänioikeus" aivan sitten HETI pois, ja kaikenlaiset muutkin oikeudet ym on otettava niiltä takavarikkoon ja saatte kaikki jätkät ja klopit ja nulkit ja likaiset wanhat heteroäijätkin pitää sen saatanan kullinne ihan itsellänne ja ottautua vaikka selibaattiin tjns, mutta ETTE mene ja PETÄ meitä parempia vain kyrpänne johdosta ja takia. HÄVETKÄÄ joka tapauksessa.

*


Eniwei. KAIKKI nuo valkoisten anekaupan naurettavat vitun "kehitysapurahat" on laitettava absoluuttiseen NOLLAAN, on se saatana vaikeaa, tässäkin jutussa ^ vielä kyyristellään ja pahoitellaan ja kuljetaan nöyränä rottana seinänviertä sensijaan että vain sanottaisiin että nyt loppu. Slut. Nou moor.

Hankkikaa vittu itse aivot ja sivilisaatio jos ja kun niin kykeneväisiä ja sirkussimpanssiakin parempia olette.

Ymmärtäkää ja sisäistäkää ja ainiaan MUISTAKAA että meillä EI OLE MINKÄÄNLAISTA MUIDEN (alempien ja alkeellisten ja pahojen ja yksinkertaisten) ROTUJEN ELÄTYSVELVOLLISUUTTA TAI AUTTAMISVELVOLLISUUTTA TAI MITÄÄN MUUTAKAAN VASTAAVAA. Se on KAIKKI länsimaisen ihmisen kuppaamista ja VARKAUTTA ja kommunistivasemmiston paskarottien loisimista ja kiusaa ja muuta näätämäisyyttä ja juutalaisten meille tekemä kovinknin "ovela" jäynä jolla meitä pidetään paitsi polvillaan ja tyhmänä mutta köyhänä. Ja se on KAIKKI SINULTA TIKKUSUORAAN POIS !


Vitun tollo. Vittuako SINÄ siinä mukana hihhuloit ja hössötät saatanan paviaani.



Jaa niin ja yksi sinänsä vielä suht hyvä asia on että suomalian seuraava kepardihattu lienee Halla-Aho ! Aivan mahtavaa, se on kuitenkin se vähiten paha noista ja ihan täydellisesti heittämällä.




Katsellaan.



#nekrujenRAHOITUSseis!

#OmatRahat

@KptnBlgi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti