keskiviikko 3. tammikuuta 2024

räkäpaskarotta sabotööri

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/684f6c03-5cd0-475c-bc75-678d399f55b2


JUMALAUTA vittu saatana !!




Saatanan oksettava pikku vasemmistomulkero. Siinä se saatanan omahyväinen pikku perkele oikein vittu ylpeilee saatanan rotta teollaan. Todella todella todella perus "vasemmistolainen" aivoton kusipää. "MINULLA oli fiilis" ...joka siis täten ==> oikeuttaa pilaamaan KAIKKIEN MUIDEN SUOMESSA uudenvuoden, ja änkemään häiritsemään lavalle kesken kuuluisan artistin uudenvuoden esitystä täysin uniikilla hetkellä jota ei tule tai saa toiste. Jotenkin tällä vitun narsistisella pikku paskarotalla on kyttienkaltainen erioikeus - veto-oikeus - etuoikeus ajaa muiden yli koska fiilikset. Kaikki muut kärsikööt HÄNEN imbesillistä lapsellisesta täysin idiootista maailmankuvastaan ja "persoonallisuudesta". Vitun kusipää saatana. Hatkatkaa joku Tsadilainen tuo mulkku jos näette !

Ja ihan vain kaikki jotka näyttää tuolta, ne on kaikki noita vitun vittupäitä ylimielisiä narsistisia pikku kommarikusinilviäisiä  eikä niihin tehoa kuin äärimmäinen ja lopullinen väkivalta. Te kaikki tiedätte tämän. Tällaista se vain on.

Jos olisi jokin järjellisempi aika Historiasta, olisi tuo mielisairaalassa tai jossakin vastaavassa, mutta ei nyt. Nyt se saa riekkua tuolla lavalla ja julistella omaa mielisairasta typerää aivotonta ajattelematonta vasurinjyrsijän paskanaaman maailmankuvaansa vitun VITTUPÄINEN saatanan kusirotta paskaläjä. PERKELE. VITTU SAATANA mikä vitun oksennus. Tehkää NY VITTU JOKU JOTAKIN näille saatanan nilkeille jo sitten perkele !!!


Ei jumalauta voi olla vittu edes totta !! Ja että tuo kusipää uskaltaa jumalauta tulla ja näyttää saatana tuon pehmeän vastenmielisen vasurivauvan läskiposkisen lärvänsäkin vielä !!! Aivan käsittämätöntä, aivan vitun käsittämätöntä.



HÄPEÄ saatanan paskatahra. HÄPEÄ niin vitun vitusti.

Vaikka täysin seinähullu ja järjiltäänhän tuo on, ei se mitään hävetä osaa mutta pitäkääpä sitten vittu aika helvetin paljon skarpimmin täst´edes huoli ettei nämä räkäpaskarotat pääse enää "ilmaisemaan mieletään" MIHINKÄÄN koskaan enää missään. Niiltä voi ihan mielihyvin takavarikoida "sanan ja ilmaisunvapauden" sillä nimenomaan nämä räkäpäät ei osaa käyttää niitä IKINÄ oikein. Se on kuin soisit jollekin vitun typerälle saatanan sorkkaeläimelle täyden vapauden olohuoneeseesi ja kaikkeen, se vain sotkee ja tuhoaa koska on vain yksinkertainen aivoton tyhmä eläin joka ei osaa muuta.



Haista vittu ja kuole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti