tiistai 30. tammikuuta 2024

kuminaamojen kannattajat

 https://www.is.fi/politiikka/art-2000010152871.html


Aivan yhtä rumia kuin kummatkin "ehdokkaat" jotka voi molemmat suksia syvälle vittuun tai perseeseen, oman maun mukaan. Perseestä ovat kotoisin kummatkin.

Mitä tulee noihin "Hetrzin" äänestäjiin, ne tulisi ajaa kaikki mereen, samoin kuin koko vitun Espoo - joka on käsittääkseni lähinnä täynnä irtolaisia, manneja, rikollisia kloppeja eli suomalaisten mutanttien ääliöitä katujälkeläisiä, rikkaita mulkkuja ja kommunistisia sekopäitä ja ällöttäviä ämmiä ja ..oliko vielä jokin ryhmittymä mikä jäi mainitsematta ? Ainakin noita. 

Tässä on taas yksi syy sille ja esimerkki siitä että Helsinki / Espoo - Vantaa pitäisi eriyttää muusta suomesta omaksi alueekseen, ja ne on sitä jo kaikin tavoin hengessä ja ajatuksissa ja tunteissa jne. Ne ei kuulu joukkoon eikä niitä voisi vähempä itseään kiinostaa kuuluakaan. Kertakaikkiaan ällöttäviä vitun maanpettureita paskarottia.

Ja kristus VITTU miten tyhmiä nuo lammasaivojen "syyt" on "äänestää" noita kusipäitä "se oli niin mukavan oloinen" ..."se tietää EU:Sta" ... "se on kerran käyny Keravalla!" ..."mä oon Punkalaitumelta! äänestäkää mua!..hei..vedä mun sormesta!" .."Minusta presidentti ei ole pelkästään turvallisuuspoliittinen operoija, vaan on tärkeää, että presidentti kykenee solmimaan suhteita ja avaamaan ovia suomalaisille yrityksille ulkomailla. Se on pääsyy (Stubbin äänestämiselle)"... mitä ?!?! Mitä vittua sinäkin saatanan ruma karstaturpainen vitun ruotsalainen mulkku oikein horiset saaana ?!?! WHAT THE FUCK ?!?!

Haista saatanan kusipää mäntti vittu ! Sinut pitäisi viskaista ulos suomesta.

Ja mitä vitun liejurottien "suhteita" tuo kumi-irvinaama luo ?! Ja kenelle ? MINULLEKO ?!? Sinulle kenties ? Koirallesi ? "Avaa ovia ..."..suomalaisten MILLE vitun "yrityksille" ulkomailla ?!? Mitä V I T T U A !??!!? Ainakin se SULKEE kaiken mahdollisen paskankin väärtin minkä vain sabotoida voi... SUOMESSA, ja tuo jonninjoutava jorina ihan yhtä tyhjäpäistä senähullua "poliittista jargonia" kuin se kaikki aina on, kuin sanoisi että "Stupido avaa takapuolia Marssissa ja runtelee kettuja Männistön kuvussa, tämä on Suomalialle hyvä koska 5 on vähemmän kuin 6 tai näimmä ainakin luulen ja Etelä-Euroopassa saattaa joskus sataa. Täten on loogista että korstojen kevät ja kukkaa kakkaa kikkii hähähähäÄHHÄHÄHääÄ...mäsekosin!".. ai miin ei mitään vitun todellisuuden konkretiaa päätä saati häntää.

Ja mainitsinko jo miten vitun RUMA äijä tuo on ? Hyi helvetti !! Tuollaisiakin vitun mätäläjiä siellä Pääkaupunkiseudulla piileksii kuin mustapäitä nenässä. Joita tuon pallinenässä on ainakin miljoona.

Ja luultavasti myös silmissä, ihan jo päätellen "äänestyskäyttäytymisestään" - hei, ehkä sillä on vain huono näkö ? En tiä.

Ja "äidinkielensä on ruotsi" ai kappas ? Sattuipas se perhana ! Täällä SUOMESSA ??! Miksi vitussa täällä on KENENKÄÄN ÄIDINKIELENÄ ruotsi ?!? Saisinko pikaisesti tähän jonkun loogisen ja hyväksyttävän selvityksen ?

Sen on parei olla ilmiömäisen hyvä selityskin sitten.

Sitten kehutaan alueen "koulutusta" ...ei vittu tämä on toivoton vitun paskamaa, tämä on niin demoralisoivaa masentavaa vitun brutaalia päälletallontaa ja möyhennystä ettei vittu mitään rajaa, ei edes sanotuksi saa. Saatanan kitupiikit nirppanokat läskipäät rumilukset etatisti-valtionpalvojapakanat perkeleen rutikuivat nuivat naurettavat pystyynkuolleet sielunviholliset vitun mäntit ääliöt paskapäät perkele !! VITTU !!

Aivopeseytyneet indoktrinoidut eli "koulutetut" eli täysin idiootit imbesillit näsäviisaat lukutoukat kusipäät vitun näädät ja nörtit, näillä on jokin merkittävä ARVO jonkun typerän ämmän silmissä ?! Vittu hyppää siihen saatanan mereen vain kiitos.

Suomalaiset; aina samoja saatanan kredentialisti-nilkkejä kusipäitä ! Yäk !!

Kuten joku joskus sanoi, "yliopistossa opetetaan kaikkea ! Tyhmyyttäkin!!" - paitsi että "jep!" ja niin totta tosiaan, mutta vähämpä(sic!) tiesi miten käsittämättömänkin tuollepuolen megatyhmäksi se on NYKYÄÄN mennyt !!!! Ihan kuten Orwelkaan ei saisi henkeä kuten minäkään, katsellessaan nykyaikaa, ei tuonkaan lausuja saattaisi silmiään uskoa miten naurettavaksi ja häpeämättömän tosikon supertyperäksi kaikki on menneet.

Tässä alkaa todella näyttää lopullisen toivottomalta ja siltä ettei tätä "maata" tai kusilänttiä pelasta omalta näädnkusipäisyydeltään ja ämmien tyrannialta kuin ryssien hyökkäys. Mikseivät saatana voineet hyökätä heti samantien tänne ?!?! Vittu vittuako hyökkäätte johonkin helvetin perkeleen hevonperseen ukrainaan !?? Joka on ihan sama paskaloukko kuin itse iso ryssäkin, ei mitään väliä tai merkitystä tai mitään selkeää hyvää puolta. Suomessa sentään ON jotain hyviäkin puolia. Mutta ei.

*


Sitten pohjaankovettuneena saastaisena lietteenä pohjalla on tietenkin nykyään jo legendaarinen "Rasismi™" ja sen ensinkin ei-toivottuus ja sen niinikää suomaliassa Kaikkialle-Levinneisyys™ joka tulee kai jollain valkoisemmalla magialla meidän, Meidän Kaikkien™, torjua. Sillä se on paha, m´kay `Ja se tulee siis täten torjua ? M´kay

"Miksi?"

En tiä, hyvä kysymys. Luultavasti siksi että...ei niin mitään erityistä syytä an sich, mutta rikkaat kuvottavat kuminaamaiset tahnaiset rumat ämmät joilla on absoluuttisesti liikaa rahaa ja vapauksia ja valtaa ja niiden rumat läskinaamaiset ällöttävät hilseilevät setämies nahjusmiehet joilla on sellainen roikkuva ällöttävä puolimöhömaha mikä wanhoilla miehillä usein on, ja maksaläiskiäkin luultavasti, saisivat vähän paremman "fiiliksen" kun kylpevät ansaitsemattomassa rikkaudessaan. Jonka itsekin tietävät olevan täysin heille kuulumatonta saalista.

Palakaa helvetissä vitun rotat.




Fuck Off !







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti