keskiviikko 31. tammikuuta 2024

forttumin ja nesteen rotat

 LINKKI <======


Pitää, nyt pitää totisesti saada raivokohtaus. Jonka minä saa abaut 10 kertaa tunnissa nykyään muutenkin joka vitun asiasta. Se lienee tahallistakin, tarkoituskin ? Nou ?

Eniwei, ei noille mulkeroille ikinä tule mieleen että ne EI TARVITSE mitään vitun "palkkioidenkorotuksia" eikä ole ikinä tarvinneet. Köyhä joka elää tai niukinnaukin "elää" ToimeenTuloTuella tjns, SE tarvii tuollaisen ylimääräisen rahan, te ETTE. Ja te tiedätte tämän vallan vitun mainiosti vitun alkeellisen ahneet kiilusilmäiset vitun kusipäät.

Voisitte ihan vain tyytyä vähempään ja jakaa nuo rahat vaikapa suomen köyhille eli tässä vaiheessa lähes koko kansalle.

Ja EI, teidän EI TARVITSE "nostaa palkkioitanne samalla tasolle kaikkien muiden kanssa" vitun läskipäät. Ja te tiedätte tämänkin, naurettavat nahjukset pullasorsat kermaperseet paskarätit.

Ihan kuten sinun ei tarvitse LIHOA samalle tasolle jonkun hirviömäisen örkin kanssa, perus Amerikkalaisen esim, jos sellaisen näet vyörymässä tai todennäköisemmin istumassa, jossain ostoskeskuksessa. Voit vain olla laihempi ihan no problem.

Mutta kun on ahne säkillinen paskaa niin sitä kai sitten vain on.


Toivotaan että muslimit iskee teihin. Ne onkin olleet oudon ja epätyypillisen rauhallisia tässä viimeaikoina, perustason räjäytysten ja raiskailujen yms itsestäänselvyyksien ulkopuolella siis. Ei mitään NIIIIIIN merkittävää. Ehkä tulossa on jotakin jännittävää ?? Huu nous ?




Ehkä uusi AiFoun ??! 

Ou Mai Kaad ! Kaunt Mii In !! Mä tuskin maltan oottaa hei !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti