perjantai 5. tammikuuta 2024

Meiltä vietiin kaikki

Aina välillä tämä iskee minuun kuin rahtijuna, eli että tajuatteko te muut lainkaan kuinka absoluuttisen TOTAALISESTI meiltä valkoisilta miehiltä on viety aivan KAIKKI ??? Miten meidät on syrjäytetty omasta maastamme ja maailmastamme aivan totaalisesti ja saamme vain täyslaidallisen samaa kommunistirotanpaskaa niskaamme ja silmillemme joka saatanan tunti ja siitä pitäisi olla kai kiitollinenkin oikein !? Ja jotkut saatanan pelkurinäädät yrittääkin olla wokeopaateille ja tyhmille ämmille oikein mielinkielin ja mukava jne.. hei idiootti, se EI tule toimimaan mutta pääset syvemmälle helvettiin touhuillasi kyllä. Ja paljon.

Meiltä vietiin tuosta vain, samalla kun kai pelailimme tiesikalla tjns, koko sivilisaatio ja "vasemmisto" eli kommunistitorakat ja marxistipaskarotat vilisi kuten julistivat aikanaan, pitkällä marssilla halki KAIKKIEN "instituutioiden" ja nyt ne ON kaikkialla ja kaiken kontrollissa. Näin siinä kävi. Kiitti vain vitun molopäät tollot aiemmista Sukupolvista, kiitti.

Kiitti kun olitte hereillä ja valppaina jne. Kiitti kun olette "lainkuuliaisia™" typeriä ajattelemattomia henkisiä kääpiöitä ja naurettavia vitun pelkureita kuhnureita tussuja luusereita ja totaalisia pystyynkuolleita vitun matoja ja naurettavia lapsellisia lälläreitä ja mänttejä ja absoluuttisia paskapusseja ! Kiitti !

Kiitos etatistiset vitun apinat, kiitti.


Siistiä joutua kahlaamaan helvetin pohjamudassa teidän vitun vetelä-älyisten kottaraisten takia. "Hei ! päästetään ämmät päättämään ! sillä mikäpä vika SIINÄ nyt voisi iiiiikinä olla ?!?" ....


Uskotteko te itse omaa paskaanne ? Kysyn kaiffarin puolesta.


Vitun idiootit saatana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti