torstai 4. tammikuuta 2024

Pieni Tilannekatsaus 04.01.2024

Eli. (Tämä piti julkaista jo 30.12.23 mutta tilanne venyi ja  muuttui joten julkaisen tämän nyt).


Kaikki ja kissansa vihaa ja inhoaa taas juutalaisia ja kerrankin jopa "israelia" !! HAhahahaa asiat alkaa palautua vanhalle tutulle paremmalle tolalle, aivan ihanaa.


Kaikki ja serkkunsa inhoaa ja on kukkuaan myöden täynnä nekruja, ja ennustan että kohta sana neekeri ja nekru palaa taas ihan televisioonkin ja kaikki vitun näädänpaskaläntit leikkii tyhmää ja on ninQ tyylii "no mitäh? mitä..täs..tällästähän tää on KOKO AJAN ollu!" jne.


Kaikki ja ja kaikki inhoaa ja vihaa ja kammoaa ryssiä ja pitää niitä ali-ihmis örkkeinä ja "silkkana pahuutena" ja toivoo kai ryssäin katoamista tästä elämästä, eli aivan liian hyvää ollakseen totta ! Aivan ihanaa ja mahtavaa.

Samoin yllättävän monesta suunnasta saa snadia vihiä että Karjalaa oltaisiin ikäänkuin antamassa takaisin suomelle. Huu Nous. (On siinä saatana kulottamista ja siivoamista !!! Houliii shit !)


Suomalaiset paskantaa housuunsa ja naapurinsa takkiinkin ryssäin takia ja juoksee täydellisen sairaan ja mielisairaan Amerikan Romahtavan Imperiumin helmoihin ja juutalaisten kouraan ihan tikkusuoraan, kehuskelemaan sitten jollakin... tarkkanäköisyydellään ja säntillisellä orjuudellaan jne. Ja juhlivat silti ihan pokkana "itsenäisyyttä".


Hyvää taasen on se että kaiki, KAIKKI, alkavat vittu VIIIIHDOIN jostain maagisesta syystä ilmeisesti nähdä, tai vain myöntää, että KIINA on ihan vitun GIGANTTISEN MASSIIVINEN paitsi superpaskaläpi mutta ONGELMA josta on päästävä eroon ja jolle on tehtävä jotakin.

Halla-Ahon Juselius taas ehdotti jotain ihan itsestäänselvää, eli että suomessa Kansankyykyttäjien olisi syytä ainakin olla sitten EDES ..junou .. suomalaisia. Tämä tietenkin tulkittiin hirveimpänä kenenkään koskaan sanomana asiana sittemmin kun Pahuus saatiin Pandooran Lippaaseen jumiin, ja olisi voinut yhtä hyvin ehdottaa että tapetaan kaikki juutalaiset ja muslimi naaraat ja grillataan ne Juhannuksena kauppatorilla.

Helsinki oli käsittääkseni niin taantunut Afrikkalainen kyläläinen mulkku että ei järjestänyt edes uudenvuoden ilotulitusta !! Vaan jonkun naurettavan ja laimean paskapäiden ämmien hiivaisen tunkkaisen lapsellisen nynnyn typerän lällärimäntin vitun "pyroshoun" - koska ovat kommunistisia häpeämättömiä ällöttäviä ääliöitä idiootteja vitun kusipäitä kusilänttejä. Se on vain ihan sitä Parasta !

Samoin suomessa aiotaan tänä vuonna kyykyttää Köyhää ja Työtöntä oikein KUNNOLLA !! Ja olan takaa !! Jos alkaisi jumalauta ne kuvitellut jotkut Työt Maistua™. Haistakaa näädät vittu. Vittu te olette ankeita olentoja, kamalia ihmisiä. (Kuten olen toistanut, kommunistit INHOAA köyhiä kurjia ja aivan eritoten työttömiä, niistä ei ole Järjestelmälle™  saati sitten puolueelle™ MITÄÄN hyötyä.)

Eniwei.


Hyvää on että tälle aivan KAIKELLE on nyt nousemassa VIIIIIHDOIN oikeasti oikeaa vastarintaa joka suunnasta ja monella tavalla ja olen itse sen absoluuttinen airut ja Edelläkävijä™ kaikkialla ja kaikissa tilanteissa ja vaikutan taustalla sen kun iiiikinä voin. Olkaa tekin hengessä mukana, se on VÄHINTÄ muttei tyhjän kanssa yhtä.


Viva La Anarchos - Viva La Friidom !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti