maanantai 1. tammikuuta 2024

Ei vittu ja HETI !! 2024..

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fd525847-fc3a-4ef1-b623-431b1566690d


Jaha !! Ja voihan nyt vittu hevon perkeleen hevosen vitun PERSE SAATANA !!



Vittu HETI !! HETI saatana !! HETI !!

Terveisiä perseestä ja tervetuloa perseeseen, vittu kiva. Vuosi ei ehdi kirjaimellisesti edes alkaa ennenkuin saamme jo taas "nauttia" vasurinkusilänttien mulkkuudesta !

Kiitti vitusti vitun virtsapäiset ääliökakarat saatana.


Kuten näette, valitettavasti, joudumme TAAS ==> NÄKEMÄÄN sen minkä taantumuksellinen ääliövasemmisto halusi meidän näkevän ja "todistavan" ja täten meidät on jo "alustettu" tietyllä tapaa ja aivopesu jatkuu jne, ja HEIDÄN tahtonsa ja symboolinsa ja puolensa ja aikeensa jne on TAAS tehty selkeän selväksi.

TAAS jouduimme alkamaan koko vitun vuoden katselemalla näiden ylimielisten ääliöiden typerää vitun kusipäistä verta jyrsijänturvastaan kerjäävää naurettavan lapsellista ja totaalisen tahdittoman mulkkua performanssia. Ja täten vasurit sai taa ALOITTEEN itselleen, kuten ihan aina.


* * * * *


Onko noissa tapahtumissa jotenkin NOIN vitun huono valvonta siinä lavan edessä ? Junou .. artistin nenän alla ? Vai päästetäänkö näitä sianpaskoja siihen ihan "vahingossa" tahallaan ?

Miksi tämä menee aina näin ja onnistuu joka kerta ?? Ettekö te vittu NÄE tyyppiä joka KIIPEÄÄ LAVALLE ISON LIPUN KANSSA ?!?! Kristus vittu saatana !


VITUN mulkut perkele. Saivat pilattua uudenvuodenjuhlankin ja tahrittua siinä samalla Kärijänkin ja suomen mainetta jne. Monta kärpästä yhdellä iskulla.


Eli taas alkaa uusi vuosi näiden imbesillien kusipäisyyden sietämistä ja sotkujen epätoivoisia selvitysyrityksiä.

Taas paskaläjä silmille heti kättelyssä.

Mistä näitä idiootteja oikein tulee ?? Missä niitä sikiää ?


VITTU !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti