keskiviikko 31. tammikuuta 2024

stupidosta & huivistosta (linkki)

 https://oikeamedia.com/o1-213400


"Reinfeldt paljasti vuonna 2012 Tukholman yliopistolla pitämässään puheessa, että vihreiden kanssa vuonna 2010 tehty sovinto, joka sisälsi muun muassa ilmaisen terveydenhuollon Ruotsissa laittomasti oleskeleville, oli rangaistus Ruotsidemokraattien äänestäjille, jotta he ymmärtäisivät maahanmuuttopolitiikan muuttuvan entistä liberaalimmaksi, jos Ruotsidemokraattien suosio kasvaa." 


Miettikäähän hetki tuota ^.... tuollaisia lapsellisia pikkumaisen pikkusieluisia autistisia narsisteja siellä  pyörii "päättämässä asioista". Ihmiskunnan kaikkein vähimmät ja alimmat on ihmiskunnan "johtajia" - näin on aina ollut.

Sitä LUULISI, eikö, että ihmisapinat olisivat tätä aika täynnä ja tähän kyllästyneinä haluaisivat todella mustavalkoisen muutoksen ? Mutta ilmeisesti eivät saa koskaan tästä tarpeekseen.

Ja eikö tuon pitäisi jo täyttää niissä "laeissanne" sölkötetyt "maanpetoksen" tunnusmerkit ? Minä sanon että aivan tikkusuoraa tietoista tahallista ja ÄÄRIMMÄISEN tuhoisaa ja lopullisen pitkällä tähtäimellä -sabotaasia. Josta pitäisi lätty lätistä ja vitun LUJAA !

Muttei kukaan ikinä näy tekevän "poliitikoille" mitään. Tätä minä en kertakaikkiaan lakkaa ikinä ihmettelemästä, välistä se ihan naurattaa minua kuinka nynnyjä länsimaiset valkoiset ja finnuiitit on tällaisessa, ikäänkuin kukaan ei uskaltaisi ampua yhtä poliittikon kekkanaa, siinä missä niitä kaatuu kuin kärpäsiä esim jatkuvasti ählämien mailla ja missä lie muualla.


Eniwei, kamalaa luettavaa ja hyvin totta tuo mitä tuo ^^ kirjoittaa. Sitä lukiessa en saattanut taaskaan oikein ymmärtää miten paljon & miten tyhmiä idiootteja suomessa oikein VOI olla. Minä en saata käsittää mikä saa jonkun "äänestämään" tuollaisia vastenmielisiä yököttäviä ärsyttäviä ällöttäviä naurettavia narsisteja tosikkoja vallankiimaisia vitun mulkeroita, mutta hei, ilmeisesti tuollainen on vain sitä ihan parasta mitä elämässä on. Ainakin jos noin 2:lta miljoonalta imbesilliltä fintiaanilta kysytään.


Täytyy olla joko häiriintynyt tai paha tai tietämätön tai muuten vain supertyhmä ja ehkä sen LISÄKSI jotenkin muutoin persoonallisuushäiriöinen jos todella pitää noita jotenkin toivottavina ja suotavina suomen edusmuuliksi. Presidentti, mikä sekin lie, mutta oli mikä "virka" hyvänsä. 

Täysin käsittämätöntä kun tarjolla oli yksi oikeasti edes jonkun väärti, eli Halla-Aho. Se olisikin ollut liian hyvä, siksi se kai piti saada sabotoida. Ja ongelma on että niin moni nuori ja tyhmä menee ja äänestää ..nuoruuttaan ja tyhmyyttään. Nuorilla ei pitäisikään olla mitään asiaa EDES "äänestää" ennenkuin noin 35 veenä ja siitä ylöspäin. Vasta silloin suurin osa alkaa olla edes marginaalisesti jotenkin "järkevä" jos on ikinä ollakseen, ainakaan ei ole yhtä vietävissäoleva tyhjäpäinen naurettava iso lapsi ja täysi tollo kuin ennen sitä.

Tuota läskiposkihinttiä äänestettiin luultavasti vain siksi että se on homohintti, mikä ei ole mikään syy äänestellä ketään, sikäli kun kyseisellä hahmolla mitään todellista tekuutta on, eli "presidentillä". Mutta hei, samat käpyaivot torakat sivilisaation purkajat on asialla kuin ne vitun häiriintyneet kusipäät jotka on nyt alkaneet sabotoida jumalauta jo ilmailualaakin eli änkeä lentokoneisiin vittu nekruja ! ja vieläpä lentokonemekaanikoiksi jne, ja jonka seurauksena se 1 kone Amerikassa alkoikin purkautua näppärästi jo ilmassa.

Nice !


Mutta mitä noihin kahteen kusipäähän tulee, on ne aivan sanoinkuvailemattoman kamalia ja niin brutaalin huono uutinen kuin olla ja voi. Näin sitä kustiin taas kaiken pienenkin toivon päälle. Ja kuten ehkä NYT alkaa tyhmimmätkin nähdä, ei tästä loukosta ole tietä ulos "parlamentaarisin keinoin" eikä ole mitään Meitä™. Me olemme ...me vs he jos mitään. Suomessa on sama kuin Amerikassa, meidän on jakauduttava vähintään kahteen eri leiriin, ja irrottauduttava kuin Koreat, pohjoiseen ja Eteläiseen maahan tai itäiseen / eteläiseen, mutta näin vitun juntti-jurrikansa ei voi elää ja olla. Tämän kaiken on loputtava ja tiedätte kaikki tämän itsekin.


Sanon muuten samalla että siinä missä mustaloiset ja ählyt ja nekrut ja ryssät jne on saatava suomesta pois, ja lännestä, mutta suomesta on ihan oikeasti heitettävä ulos myös KAIKKI ruotsalaiset ja suomenruotsalaiset. Ne on kuin paikalliset juutalaiset, loputon viides kolonna ja linnanmuurien sisäpuolelle pesiytyneiden vihollis-sabotöörien "klikki" kuten nykyään nippua kutsutaan. Parvi paskaläjiä, kuppikunta kusipäitä, täysiä paskamunia. Suksikaa härrekyydit vittuun !!

En tiedä mitä te ylipäätään teette SUOMESSA, teillä on se omakin maa tuossa lännempänä.

Ja tuon kirjoittajalle sanoisin että jätä ihan vain tolloseni menemättä "äänestämään" tai "legitimoit" koko vitun järjestelmää ylipäätään ja annat paholaiselle .. sanotaan nyt että pikkusormesi.


*


Täytyy samalla kai muuten sanoa MIKSI pistän sanan "äänestää" lainausmerkkeihin. Siksi että se ei tarkoita OIKEASTI mitään, se on kuin laivassa lapsille se puinen tekoruori, se on puuta-heinää ja tyhmille muutama luu, se on idioottia ja ihmisä nöyryyttävää typerää perkeleen teatteria. Siksi.

Ja "legitimoida" on lainausmerkeissä ^ koska se ei ole suomalainen sana tai käsite. Kai sen voisi kursivoidakin, en tiä. En ole mikään kieliopin expertti kuten on todettu mutta ...what ever.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti