keskiviikko 10. tammikuuta 2024

"viranomaiset" on PAHOJA

 https://www.vahtera.blog/post/seis-maailma-tahdon-ulos-yritt%C3%A4misest%C3%A4


Hienoa silti ^ että Pave alkaa heräillä. Kumpa te Suuri Idiootti Yleisökin heräisitte ja myöntäisitte että meidät on kaapannut valtaansa, jonka päämärä on tulla Absoluuttiseksi Vallaksi, pahuuden pikku kusilänttien laaja valikoima. Ei tämä ole monimutkaista ja tämä on 100 %:sta sielunvihollisuutta ja sille on tultava totaalinen stoppi.


On täysin käsittämätöntä että kaikki tämä häkellyttävä nöyryyttävä ultrakohtuuton kiusaaminen on saanut vain jatkua ja jatkua.

Mutta JOS te KAIKKI ottaudutte jo AJATUKSISSANNE ja tunteissanne mukaan TÄHÄN sotaan, OIKEAN VAPAUDEN ja totuuden puolesta, niin se tulee toteen. Jos ei muuten niin ajan funktiona.



Mutta muutoin ymmärrätte kai itsekin että Suomi uppoaa ihan jo nykymuodossaankin eikä se ole edes nykymuodossaan mikään kovin kummoinen. 

Ja ompahan aika vitun järkyttävä tuolla Paven kommenteissa mitä Näkkälän Juntti sanoo kaveristaan, huh helvetti. Siitä vain Yrittäjäksi... saatat vain saada jonkun alun 10.000 € yht´äkkistä "veroluonteista" maksettavaa. Tyhjästä. Kuten KAIKKI byrokratia ja lait yms satanismi.



Ei käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti