tiistai 30. tammikuuta 2024

mätä parveke

 https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000010154878.html


Jaha.


Ja näemmä se absoluuttinen supermegajuntti, eräänlainen juntin arkkityyppi itse asiassa, eli Näkkälän Niilssin raappahousu-kalamies-kalapuikkoviiksipanomies, oli oikeassa tässä että nykyasunnoita ei kannata ainakaan OSTAA tai edes vuokrata, sillä ne on ihan silkkaa paskaa. Ja koko rakennusala suomessa on ihan jotain Bahrainin Venetsueelan Angolan ja Ukrainan köyhimpien osien tasoa. Eli EI-tasoa.

Ja tämä oli jo monesko kerta juuri Turussa !!!?? Mikä VITTU teitä kaikkia vaivaa saatana !? 

Te ette ansaitse omaa maata, sanokaa te muut mitä vain. You don´t deserve it. No fucking way.

*

KATSOKAA tuotakin saatanan parveketta, sehän on jumalauta aivan läpeensä mätä !! Se on ilmeisesti kastunut silkasta lumesta ja sateesta ja "syöpynyt" siitä ihan 100 %:sti mustavalkoisesti vain läpi niinkuin ei mitään. Paperimassaako nykytalot oikein on ? Vittu kaiken hinta vain nousee saatanan koirankusipäät ja taso laskee ?!? Ja te VAADITTE vaatimistanne, tämä tulee johtamaan paitsi MEGAlakkoihin mutta odottamaani kansannousuun ja kapinaan ja sisällisotaan ja jonka absoluuttinen airut minä olen. Ja levitän tätä henkeä niin totaalisen täydellisen peräänantamattoman loputtomasti että Hitlerkin olisi kateellinen.

Te MAKSATTE tämän KAIKEN !! KAIKKI muiden komentelu maksaa teille demonit. Minä LUPAAN tämän.


Mutta eniwei, voisitte LAKATA pilaamasta arkkitehtuuria ja ihmisten asumista ? Nou ?

Voisitten ihan helposti ja HETI ja hyvin tehdä paljonkin kaikelle. Mutta koska olette kusipäitä niin... tuskin teette.



Teen oman kirjoituksen vielä tästä kaikesta nykyasuntojen paskuudesta yms jahka tässä saan paremman tilaisuuden mutta täytyy itse tässä "tosielämässä" tehdä kaikensorttista nyt samalla.


Mutta paskoja ovat. Ja sen on loputtava.



NYT !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti