perjantai 5. tammikuuta 2024

Ennätyspakkaset

 



Näin.


Eli tällaista se nyt on sitten, tämä teidän käpyaivojen Ihmisenaiheuttama Ilmaston Katastrofaalinen Muutos™. Eli ilmasto lämpiää...jäätymällä !! Hyvin ja hyvin loogisesti te vedätte !

Eikä teitä o huijattu tai vedetty höplästä ja narutettu ja vedetty nenästä ja tehty pelleiksi tai mitään muutakaan sellaista ! Uskokaa Tiäteeseen™ vaan nääs ! KYLMIÄ kovia faktoja.

Lämminkin mitataan sentään Hiithroun lentsikkakentällä suihkumoottorien katveessa ja edessä ja alla ja takana ja sisällä. Se on sitä luotettavaa hyvää Virallista Dataa™ johon perustaa LUJA USKO valtion sölkötyksiin jne.


Tällästä on kun on lämmin !! 



Kiitti !






P.s eikö olisi aika giganttisen eri asia ja tilanne nytkin, jos suomenkin kusipäät poliitikot ja muut rotanpaskat olisi KAIKEN tähänastisen ajan keskittyneet vain ja ainoastaan suomen parantamiseen ja suomalaisten elämän ja elintason nostamiseen ja kaikenlaiseen rakentamiseen innovaatioon ja korjailuun EIKÄ neekerien maahantuontiin ja murhaählyjen ja kaikenlaiseen tahalliseen sabotaasiin ja typerään satanistiseen nilkkimäiseen tympeään pikkumaiseen pikkusieluiseen vitun räkäiseen rotanpaskaan ??!?

Jes, olisi, olisi se ihan eri juttu ja tilanne.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti