lauantai 13. tammikuuta 2024

"ideologinen työttömyys" osa.2

 https://hajatuskuplia.blogspot.com/2024/01/ideologinen-tyottomyys.html


Lisään tämän omaksi tekstiksi kun unohdin raivoissani tuohon omaan "kyykyttäjä suuttui" juttuuni lisätä tuon minkän tuo ^ heppu ON muistanut sanoa. Eli että siinä missä suomalaista "elämäntapatyötöntä" vihataan ja syljetään ja avoimesti inhotaan ja torutaan jne ja kiusataan, niin samaan aikaan nämä saatanan poliittiset paskiaiset ja muut kusirotat tuo ja tuottaa maahan loputtomasti murjaania ja perkelettä ja apinaa ja loista ja ählämiä jne ja kaikkien, KAIKKIEN meidän, pitäisi vain olla ikäänkuin "ei mitään!" ja olla ikäänkuin emme edes huomaisi koko asiaa ja ikäänkuin siinä olisi jotain, edes YKSI, hyvä puoli ja asia. Aivan uskomattoman kusipäistä. Ählyt sunmuut saa kaikkea aina kokoajan kaikkialla ilmaiseksi ja tekevät kaiken maailman PAHUUTTA siitä kiitoksena, siinä missä hui kauheaa, joku suomalainen kurja köyhä rotta värjöttelee jossain korbusiaanisen painajaiskolhoosin yhdentekevässä nöyryyttävässä sieluttomassa ryssäläisessä vitun luukussa ja kituuttaa KELA-ämmien tyrannian hiressä ja saa ehkä syödäkin jotain makaroonia tjns. On SE hirveää ! SIIHEN on iskettävä ihan ydinpommilla, mutta ne loputtomat letkat ja kolonniat Maahanmuuttajia™ ? Tsshh... mitä niistä ?


Tämä vain KOROSTAA kuinka kusipäistä on sen jonkun sekoomusketunpaskan vai mikä se pallinaama olikin, mennä ja raivostua asiasta. Mutta tällaista se AINA ja kaikkialla on missä on "valtio" ja "byrokratiaa" - ei ne minkäänlaisten hyvien ja kelvollisten ja älykkäiden ja sielullisten aikaansaamisia ja tekosia ole.

Ja sitäpaitsi, olen monasti ollut aikeissa tämänkin sanoa, mutta sellainen ei kai käy kenenkään mielessä näistä hahmoista että sellaisella on kuitenkin tiettyä kunniaa ja oman arvon tuntoa ja sen sellaista, ehkä periaatteellista selkärankaan, mitä monella muulla EI OLE, niinkuin on Totaalikieltäytyjälläkin™ ja jollaista soisi maailmassa olevan radikaalisti enemmän. Silloin loppuisi nuo teidän sangen tekopyhästi kauhistelemat sotannekin yms kun TE vitun idiootit lantapäät lakkaisitte toimimasta kontrollifriikien byrokraattien kskyjen mukaan.

Mutta tämä ^ on liian lähellä ja liian yksinkertaista kai sitten teidän keskinkertaisten tuhnujen nähdä. Ja se lienee teille ärsyttävää tavalla jota ette itse osaisi sanoittaa mutta minä voin helposti sanoittaa sen teille. Se johtuu (ainakin osin) ihan vain siitä että te tajuatte OMAN TYHMYYTENNE kun joku muu pääsee elämässä jostain asiasta helpommin kuin te, ihan niinkuin sanotaan että "vain sivistymättömät vapautuu" ja näinhän se on. Esim kissa ja koira ovat räikeästi ihmistä vapaampia ja voisin miltei väittää että ne molemmat on melko sivistymättömiä. Mutta siis niin nin se on 1 syy miksi ns Tavalliset Ihmiset™ niin inhoaa Rikollista™ sillä kyseinen hahmo pääsee elämässä paljolti "kuin koira veräjästä" kaikenlaisesta mihin te heikommat "yksilöt" jäätte kiinni. Se on suunnaton voima ja eräänlainen etuoikeuskin kai, mitä Rikollisella™ on, eli välinpitämättömyys mistään tulevasta tai seurauksista tai omasta kuolemasta tai muusta vastaavasta, se tekee varmasti sangen paljon vapaammaksi ja täten iroonista kyllä mielentilaltaan tasapainoisemmaksi kuin mitä Tavalliset Tollot. Ainakin mitä tulee kuolemanpelkoon ym elämänahdistukseen minkä vallassa te kaikki ja koiranne elätte.

Kuin lapsi joka tuohtuu kun HÄN joutuu tekemään jotain mitä joku toinen lapsi EI joudu, TÄSTÄ ilmiöstä on kyse kun joku mulkku älähtää siitä että joku saa elettyä KELA-herroiksi tai rouviksi. 

Ja kuten tuo ^^^^ tyyppi kirjoittaa - rikkaat tekee triljoonasti pahempaa ja ne TODELLAKIN syö muidenkin suista ja taskuista ja vie tuhkat ja pesäsät ja tekee aivan järisyttävän paljon muuta (tuhoa ja kuolemaa ja sanoinkuvailematonta kurjuutta ja de facto köyhdyttää muita ja PITÄÄ muut köyhinä) mutta siitä lähes kiitellään kyyneleet silmissä ja lähetetään ne matkaan luxusjunassa ja jäädään haikeana vilkuttamaan nenäliinain kera asemalle, tuijottamaan kuin idiootit, horisonttiin katoavaa junaa.



VITUN MULKUT.




Ja summa summarum: jos systeemi on paska ja läpimätä... miksi sitä PITÄISI tukea itse ??? Se on yksi kapinan ja vallankumouksen MUOTO olla "ideologisesti työtön" eli EI auta vihollistaan. Tämä on aika helvetin laimeaa verrattuna siihen mitä muslimit tekee aivan tauotta.

Mutta ette te niille uskalla mitään sanoa tai tehdä sillä muslimit on outoa kyllä tavallaan sangen VAPAITA !! Hahaa juurikin siksi ETTÄ ovat alkeellisia pahansisuisia väkivaltaisia barbaareja - ja puhuvat kyttien ja jopa valtion armeijoiden saati sitten byropoliitikkojen ymmärtämää ja suuresti pelkäämää kieltä eli; räikeää väkivaltaa.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti