torstai 25. tammikuuta 2024

Espoon ääliöt

 https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010141138.html

(On muuten ruuhkasuomen korbusiaanisen painajaisuuden yksi täydellinen kolkko kalsea kamala esimerkki tuo kuvan näkymä ! Hui helvetti !! Näkymää suoraan kylmän kalseasta lusiferin paskalävestä!)


Vittu mikä VITTU teitä Espoolaisia oikein vaivaa ?!

Saatanan vittu sentään jukolauta. Minä olen olettanut aina Espoon olevan ikäänkuin vähän sellainen "tasokkaampi Helsinki" eli vähän rikkaamman ja täten Paremman™ väen miljöö, mutta sehän on perkele pahempi kuin Tsadissakaan mikään nurkka nykyään.

Eritoten se vitun Leppävaara on ihan täysin seinähullujen idioottien kusipäinen nevada jostain syystä. Olen siellä aikanaan kerran käynyt ja en ole sittemmin palannut.


Ja mitä tuohon nuorten ääliöyteen tulee niin JOS kyse ei ole ihan vain Kulttuurin Rikkaudesta™ eli Kultamunista™ eli nekruista ja ählämeistä ja sekalaisista ruskeista paskatahroista kuten manneista yms, niin ne on niitä vitun alkoholistien abortteja, niitä vitun idiootteja mitkä pitäisi vain läiskäistä suoraan ja VITUN LUJAA seinää vasten kun syntyvät kusipäisen idiootista häiriintyneestä aivottomasta mutanttiäidistään. Ne on niitä hyvin todennäköisesti, tähän auttaisi edes alkeellisinkaan "Eugeniikka" jota kaikki muut paitsi nekrut ja valkoiset harjoittaa, 2 nykyään tyhmintä rotua siis, ja sen sellainen "rodunjalostusprojekti" ja jonkunlainen yleinen neuvonta ja järki jne. Mutta sekin on "tabu" vasemmiston rääkyvien kirkuvien idioottien vitun vittujen takia, ja joita täysin käsittämätöntä kyllä yhä vain siltikin kuunnellaan. Ne UPOTTI KOKO LÄNNEN ja nyt tässä kun vesi kuohuu ja sihisee korvissamme upotessamme, kuunnellaan yhä edelleen upottajiemme neuvoja kohteliaasti ja alistuneesti ja kuuliaisesti. 

Kristus vittu että te olette sitten tyhmiä, hui saatana sentään.


Ja nuo kusipäät nulkit tulisi lähinnä vain piestä brutaalisti, isojen äijien isolla joukolla, ei niihin mikään vähempi juurikaan tehoa. Sen lisäksi aika pitkä kuuri selkeää asioiden tankkaamista siellä keharien tukiopetuksessa jne, ja vanhemmilleen tikkusuoraa tulta mutantinmunille. Ja suuren yleisön ÄÄNI KUULUVIIN älkääkä puiko nyrkkiä vain omassa perseessänne siellä jossain kellarissanne. Tehkää vittu sitten edes jokin tuollainen "ilmoitus" joskus johonnkin. Minäkin olen valittanut sekopäisistä kakaroista oman maisemani milloin mihinkäkin, ehkä se on tehonnutkin ehkä ei, ainakin niiden mulkkujen määrä on mystisesti vähentynyt. 

Lisäksi voitte käyttää mielikuvitustanne ja tehdä asialle jotain, ehkä ihan fyysisestikin. Laittakaa mm ihan vaika vain remontinlasku vanhemmilleen Ja niille nulkeille taskuun.

Tehkää naamansa JULKISIKSI, julkaiskaa ne niiden pikku-kusipäiden ärsyttävät näädänlärvät ihan yleiseen tietoisuuteen niin teidämme välttää tai piestä jne ja erilaiset palvelut tietää olla palvelematta niitä, ihan kuten niitä vitun rotanpaskoja "sarjasyömäreitäkin" jotka syö kuin kuningas ensin ravintelissa ja sitten vain pieraisee kyypparin silmille ja julistaa, kuten byrokraatitkin, että "en aiop maksaaa mitään". Ja sitten siat ilmenee taluttaan sen mulkvistin ..johonkin. Ja sitten se jatkuu. Ja sitten siitä  voi lukea iltalehdestä.

Ja ehkä sanomastakin.


C´est la vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti