perjantai 26. tammikuuta 2024

9 vuotias kusipää

 https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010142032.html


VITTU !!




Jukolauta mikä pikku paskapää saatana, minä tappaisin jos olisi kyseessä minun autoni ja vielä noinkin hieno. Heittäisin tuollaisen pikkupaskan sillalta alas tjns. Ja todetotta, jos toinen on juuri ja juuri syöpäläisyydestä setviytymässä niin on vielä oikein kirous kirouksen päälle saada tuollaista älykääpiönpaskaa niskaansa. Saatanan vittu.

Ja tietäkää että sana "top" on turkkia, kappas vain, ja tarkoittaa "homoa" eli kyseessä lienee pikku  ählämin käkkäräpää-paskapallero. Eli 1 syy lisää heittää se seinään.

Ja tuossa on hyvä esimerkki miten kaukana oikeasta oikeudesta on "käräjöinti", se että se ylipäätään MAKSAA mitään, eli oikeuden kanssa ei ole MITÄÄN tekemistä sillä.

-

Nyt ne ählämit sitten ulos suomesta nekrut hinauksessaan ja vitunmoisen äkkiä ja jokainen poliitikon paskarotta joka on niitä tänne koijannut ja Maahantuonut ja manipuloinut.

Vitun häikäilemättömät petturirotat.


Ja tiedoksi tuolle uhrille että kyllä, kyllä syntyy. Kuten lempiblogaajani aikanaan loistavasti sanoi muslimeista, tässä vaiheessa ne syntyykin / siitetään jo riivattuina, ne on niin saatanallisia.

Pahaksi ihan absoluuttisen mustavalkoisesti synnytään. Se on ihan TODELLINEN asia.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti