tiistai 31. tammikuuta 2023

Vähemmistöenemmistöstä vielä

Minulla on sellainen olo että minun täytyy toistaa ja täsmentää ja alkaa toistella sitä "populistien harha" kirjoituksen sisältöä, ja aion tehdä sen mahdollisimman lyhyin ja ytimekkäin kirjoituksin. Mutta toistaa sitä niin ettei se IKINÄ unohdu teiltä.

Eli MIKSI meitä kyetään niin HEEEEEELPOSTI sortamaan ja kontrolloimaan ja nöyryyttämään ja kyykyttämään aina ja kaikkialla, ad nauseam -infinitum ja -absurdum ?

Se johtuu siitä että Niitä on ENEMMÄN, koska ovat VÄHEMMISTÖ.


Sama asia kuin jos MINÄ yksin kävisin jonkun mm-tason joukkueen kimppuun yksin, minua on YKSI ja niitä on se eittämättä pieni VÄHEMMISTÖ mutta joka MINUUN nähden ON ENEMMISTÖ

Sama asia kuin kytät, ja kuten olen sanonut, jos poliisi-paskaläjä-sika käy kimppuusi suomessa, KUKAAN ei tule SINUN avuksesi mutta KAIKKI älykääpiöt paskarotat tulee kyllä syyttelemään...SINUA ja osoittelemaan typerällä vitun sormellaan ja nauramaan ja solvaamaan ja kehumaan kyttiä jne, mutta KUKAAN EI AUTA SINUA.

Sen sijaan kyttä voi luottaa abaut 100 % siihen että KAIKKI ja koiransa ovat nöööyrinä kumartuneina kumisina luusereina mankumassa heidän sosiopatialleen ylistystä ja puoltavat heitä. 

Se on helvetinmoinen asema saada tehdä pahaa ja kiusaanasa muille siitä asemasta käsin ja vailla huolta huomisesta. Koko Järjestelmä™ on silloin SINUN takanasi, jos ole paha ja alkeellinen kiusankappale, saat KAIKEN ja olemme puolellasi, jos sen sijaan alat  TODELLISEKSI ja aidoksi ja yrität olla hyvä ja kaikkea mitä OIKEAN "Kristityn" pitäisi olla.. MURSKAAMME sinut ja niin nöyryyttämällä kuin on vain meidän vallassamme ikinä tehdä.

Ja SILTI te muut, vitun kusipäät, puollatte tätä Järjestelmää™  ?!?! 

MIKÄ VITTU TEITÄ OIKEIN VAIVAA ?!?!?Ettekö  te kehtaa tai uskalla myöntää TOTUUTTA itsellenne ?! Että olen syntynyt vangiksi ja minua nöyryytetään joka SAATANAN kirottu sekunti ? Mikä siinä on vaikea myöntää itselleen. Teitä käytetään  hyväksi ja nöyryytetään ja alistetaan ja kidutetaan ja häväistään jne ja silti te olette kuin pohjoiskorealaiset ja vain ylistätte(!!) niitä kusirotan vittuja jotka teidän TULISI REPIÄ KAPPALEIKSI.


Mutta koska ette osaa sen vertaa järjestäytyä, vankeina pysytte ja enemmän ja enemmän maksatte  ja jopa luottovankien edut vähenevät. Sellainen on paholaisen maailma. Mitään monimutkaista tässä ei ole, se on KAIKKI vain teidän naurettavaa psykologista / emotionaalista rimpuiluanne ja sen sellaista.


Eniwei, halusin myös sanoa teille ihmetteleville toukojäärille että TÄMÄ on se yksinkertainen SYY sille miksi mustaloiset ja nekrut ja MUSLIMIT yli kaiken muun, pääsee kuin koira portista kaikesta mistä TEIDÄT muserretaan sikäli kun ikinä iljetään. Se johtuu siitä että kaikki nuo edellämainitut on a) YHDESSÄ eli niillä on jokin mihin KUULUA / oma "järjestö" ja b) ne ovat tarpeeksi aggressiivisia ja VALMIITA HETI nyt ja tässä käymään poliisin kimppuun epäröimättä sekuntiakaan ja c) ne puolustavat omiaan kuten minä olettaisin kaikkien käärmettä fiksumpien tekevänkin ihan automaattisesti. Mitä TE sen sijaan teette ?

Te palvotte SYSTEEMIÄ, Järjestelmä(joka siis teitä sortaa hyväksikäyttää ja nöyryyttää) on teidän de facto jumalanne,  NÄIN ällistyttävän nurinkurisen järkyttävän syväpöyristyttävän absoluuttisen ateistisen pakanan supertyperiä kusipäitä te olette. SIITÄ se johtuu. TE olette antaneet SAATANAN  tehdä valinnan puolestanne ja alistuneet 100 % ja täysin vain Järjestelmälle™. Junou ? Niinkuin perus autisti.


Te olette autistisen kamalaa väkeä fintiaanit. Karmivan vastenmielinen apinalauma.

Teidät kieltämättä tuleekin murskata. Mutta minä vain ärsyynnyn AINA kun näen epäoikeudenmukaisuutta ja vääryyttä ja pahuutta ja että se hallitsee muita kehuttuna ylistettynä ja suvereenisti, minä vain olen tällainen. Minä en taivu tai alistu tai kehu ja kattele mitään vitun paholaisen nilkkejä. Kiittäkää luojaanne eli luciferia etten ole 2 metrinen ja 150 kiloinen ja silkkaa lihasta, sillä minä TIEDÄN mitä minä tekisin !!! Voihan perkele.


Eli teidän"omat koiranne purevat" teitä aivan jatkuvasti, ja koska olette avuttoman tyhmiä  finnuiitteja, ette osaa muuta kuin puida nyrkkiä taskussanne tai murista keskenänne saatanan vanhat ällöttävät rumat likaiset raappahousuäijät jossain vitun Esson nurkassa ryystämässä sitä vitun kuvottavan kamalaa kuumaa kissanpaskaa mitä kahviksi sanotaan, ja jotkut reppanaisemmat taas kittaavat viinaa kun eivät muuhun psysty. Ei VITTU mikä saatanan luuserien kokoelma, houli FAKIN SHIT !

Onneksi sentään Ranskalaisista ja Italiaanoista yms ON johonkin kun siihen mennään, ne on Historiallisesti osoittaneet kykynsä ja halunsa potkia byrokraattien paskapää tohjoksi rotvalliin jos ja kun se aika tulee, ja AINA se tulee. Se on vain jonkun Sukupolven työ.

Ei ole olemassa valtaa joka ei himottaisi PAHOJA ja korruptoisi niitä jotka ovat "vain"  harmaita, niistä TULEE sysimustan myrkyllisiä vääjäämättä, tämä on ikuinen kaava demoniapinoiden maailmassa. TÄMÄN takia Amerikkakin rakennettiin ja ...sen otti kyseiset demonit TÄYDELLISESTI takaisin kontrolliinsa. Ja ilmeisesti sillä "ovelalla" pankkiirien juonella, tehdä Amerikka yhtiöksi ja omistavat mielestään nyt Amerikan asukkaat. 

Oot sä niin ovela Luci-täti !! Niin ovela. Oooooh...*huuokaus*  sä oot niin ovela, you´ re so smart

HAhahaa, YYYyyyyyhtään en snaijaisi metkujasi ja metodeitasi, niiiiiiiiiIIIIIN viksu sie kyllä oot. Saanx mä ihan kätellä ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti