tiistai 10. tammikuuta 2023

kiina = saatanasta

 https://www.youtube.com/watch?v=P3O4HU9C1_o&ab_channel=ChinaUncensoredSaatanan punainen kiina, miten sopivaista. VITTU mikä häikäilemätön mitätön kivikautinen kusinen kurja vitun läskipäinen ylimielinen peruskommarila paskaläntti saasta.

Kiina pitäisi HÄVITTÄÄ maan päältä, ihan kuten ryssäkin.


Eniwei, kuvottaa katsella noitakin sinänsä khuuleja rakennuksia ^ videossa sen äijän seläntakana, niiden pitäisi olla MEIDÄN maisemissa eikä missään helvetin kiinassa, mutta koska globalisti-kommunisti petturit ja kusipäät ja saatanan rakastajat petti meidät niin hei, siellä ne on.


Se oli AINAKIN se zoorzs paskapussi vanhempi, se ilkeän näköinen kenopää, joka myi lännen kiinalle. Se pitäisi kaivaa haudastaan tai missä liekin, ja ampua tuhat kertaa. Saatanan kusinilviäinen paskarotta.

Ja mikä siinäkin on lännelle ja suomalialle ym niin vitun vaikeaa saada KAKAISTUKSI että: te VITUN kinkit apinanpaskat TEITTE tämän, tahallaan tai alkeellisuuttanne, ja TE saatte saatana maksaa ja KAIKKI meidän työt ja valmistaminen palaa NYT kotimaihinsa ?!?!? MIKÄ tässä on VAIKEAA ??! Pitääkö MINUN tulla tekemään se ?

Absoluuttisen kuvottavaa ja väärin. Kuten kaikki AINA on mihin ikinä liittyy atomiakaan "vasemmistolaisuutta" tai muuta kommunismia. Vitun rotat.

Jotkut vain syntyy pahoiksi, siinä kaikki.

Niihin vain tulisi jotenkin REAGOIDA ? TEHDÄ asioille jotakin.

Toaalisen häikäilemätöntä superpaskaväkeä, kuten tuo toinen tismalleen samanlainen läntti yrjöttävää kusta eli ryssä. Molemmat tulisi hävittää tulella / -ssa.


Onneksi "Suomi" eli suomlannin "poliitikot" siis, on saaneet sen verran katuviisautta että ilmeisesti vaativat tai pyytävät negatiivista testitulosta ennen suomeen matkustamista. Samaa tekee par´aikaa esim Japani, jos mielit mennä sinne niin pitäisi olla joko täysin myrkytetty eli "rokotettu" TAI kantaa mukanaan negatiivista testitulosta joka saa olla maksimissaan 72 tuntia vanha.

Se on nyt edes JOTAIN. Sen lisäksi sitä luuuuuulisi että lentokentillä on jos mitä desinfiointia yms muttei ilmeisesti ole. Luultavasti siellä oikein nuollaan niitä lattioita ja kaiteita ja wc-purkkeja ja saapuvien kiinalaisdemonien kengänpohjat ja pikkuruiset keltaruskeat perseet jotta oltaisiin Oikealla Tavalla Reiluja Ja Inhimillisen Solidaarisia Hoi, ja Hei Jou™ .


Vitun kusirotat aivottomat mulkvistit koiranpaska marakatit. Suksikaa helvetin vittuun.


Kutsukaamme muuten tuotakin vitun tautia totisesti nimellä "Wuhan virus" tai kommariflunssa tai kommunistientauti tai kiinaflunssa jne. Käyttäkää eksklusiivisesti tuollaisia "termejä" eli suomeksi "nimiä" sillä älykääpiöihin OIKEASTI TEHOAA sanat ja niiden loputon toiston toiston toisto.TOISTAKAA !...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti