lauantai 21. tammikuuta 2023

SATANISMISTA on kyse

 https://youtu.be/uURYhnG1ciU

Satanismi -  pimeä okkultismi - illuminismi etc.


Jaha ! Kappas. Enkö minä ole jumalauta aivan  KOKO AJAN ja TAUTOTTA sanonut Teille Kaikille, Für Alle Da, pitkin Blogia että kyseessä on SATANISMI ?!?!  Enkö ole jauhanut tätä ? ..Mielestäni olen joskus saattanut tämän mainita, ja te kaikki Tavalliset Tuhnut Idiootit™ käsittelette asioita ikäänkuin vastassanne olisi vain jokin vitun "poliittinen puolue" tai "gallup kannatus" tai tämän hetken "muoti" tai "kansalaismielipide" tai jotain muuta tuollaista jonninjoutavaa typerää siansontaa ja tyhmää pinnallista paskaa.


Se sanottiin jo 2 TUHATTA vuotta sitten aika selkeästi mistä on kyse, mutta kun on ylimielinen ja tyhmä ja sokea kuin silmätön lepakko yöllä merenpohjassa jonkin synkeän planeetan pimeällä puolen niin sitä sitten vain on. Sitten on VAIN "Tiede™" jonka senkin nykyään "omistaa" kyseiset SATANISTIT.


Hei idiootit: meillä on vastassamme summa summarum SAATANA itse.


Ottakaa tämä niin kuin itse sen otatte, take it as you will, suhtautukaa siihen kuten lystää, minä suhtaudun siihen niinkuin se on ja noin se on.  Jos yritätte selitellä kaiken Tieteellä™ olette JO hukassa ja harhautuneet ja tulette häviämään, siinä kaikki.


Ja mitä olen sanonut teille siitä että OSALLISTUTTE ITSE omaan orjuuttamiseenne ?? TÄSMÄLLEEN samaa sanoo tuo Kauhea Mies™ ^.

Painakaa jo lanttuunne tämä ^^^ asia kiitos. KAIKKI teistä, kaikkialla. Ottakaa nyt VITTU itseänne niskasta kiinni Perkeleen lapamadot saatana.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti