torstai 19. tammikuuta 2023

Oikeistolaiset idiootit hoi !

Tuossa alla makaa artikkeli / juttu jonka takia saan tämänkin kirjoitettua vihdoin, vaikka olen jo tällaista kirjoitellut satunnaisesti muutenkin. Mutta tässä on yksinkertainen viesti taas teille sementtipäisille Morlokeille tolloille joita "oikeisto"ksi kutsutaan.


https://www.takimag.com/article/hidden-hand-job/Tuo kaikki ^ on hyvin totta, äärimmäisen todellinen ilmiö. Ja se ON yksi primääri syistä siihen miksi "vasemmisto" kävelee teistä aina ihan iisisti ja suvereenisti ohi ja yli, se johtuu siitä yksinkertaisesta syystä että te olette tyhmiä. Ja teitä ei kiinnosta itsetutkiskelu, paitsi ehkä lätkässä jos suomlanti saa takkiinsa sata nolla niin SITÄ kelpaa toki revitellä viikkotolkulla ja ottaa pienimmistäkin yksityiskohdista selvää mutta ei  missään niin merkityksettömissä asioissa kuin mitä tämä kaikki "yhteiskunnan hallitseminen ja pakottaminen" nyt on.


Sen sijaan että siis syyttäisitte kaikesta ja aina jotain näkymätöntä häkellyttävää ja voittamatonta uhkaa, sen kun vain teette jotain yksinkertaista ja suoraviivaista ja tylsää mutta tehokasta.

Esimerkiksi suomessa ainoat 2 "kansanedustajaa" jotka ovat OIKEASTI vähän jopa, ainakin koettaneet edustaa, edustaneet kansaa, ovat Halla-Aho ja Sebu. Noista kahdesta luulisi teillekin keskinkertaisille nynnyille NPC-hahmoille aukenevan edes joooooooOOOOOtain esimerkkiä. Miten olla, puhua ja tehdä. Ja Sebu on noista se  vielä parempi, ja se osaa olla räväkämpi ja aukaista kitansa ja käydä vähän jo päällekin, jota teidän reppanoiden tulisi osata tehdä RÄIKEÄSTI aggressiivisemmin. Muutoin matto on olevan teidän olemuksenne ainiaan ja häviö osanne.

"Aasilla ratsastetaan" taitaa olla ihan sanontakin, se osuu teihin ihan täydellisesti, te OLETTE aivan MEGALUOKAN aaseja ja naurettavia sääntöihinne hirttäytyviä typeriä kömpelöitä (mikä ruma finnuiittisana tuokin!) tolloja.

En tiedä miksi teiltä odotetaankaan enää mitään muuta, mitään "ihmettä", te olette koko "oikeiston" olemassaoloajan todistaneet olevanne yhtä merkittäviä tekijöitä kuin marsut. Ei ketään KIINNOSTA, marsunkin uikutus on ihan yhtä tyhjän kanssa, mutta esim muuan Hitler sai vähän asioita tehtyä ja hoidettua ja aikaan ja poppoota kuuntelemaan ja seuraamaan itseään, en tiä... ?.. onko siinä ehkä jokin oppi ?

Tuomitkaa tässä välissä, minä odotan, se Kauhee Hitler ja Hirvee Saksa ja Häpeällinen Aikakausi jne niin voidaan jatkaa vitun vauva.

KUKAAN ei kunnioita idioottia joka yrittää "vain pelata rehellisten sääntöjen" mukaan vitun tyhmä saatanan hönö ! Siinähän yrität, ja hei apina; ne säännöt on laatinut sinun VIHOLLISESI !! Saatanan tyhmä muuli perkele, vittuako sinä oikein ODOTAT siitä seuraavan ? "Mitä sinä oikein haluat ? Jonkun keksinkö?!" - täytyy sitä RUMAA vitun töpselinenäistä neekerinpaskaa siteerata.

YKSI vaaaaltaisa syy teidän mitäänsanomattomuuteenne on se että te olette VAIN flegmaattisia apaattisia nuhjuisia perässähiihtäjä-reaktionäärejä, teillä ei ole MI-TÄÄN !! Ei sitten niin kerrassaaan yhtikäs MITÄÄN omaa "Visiota" tai mitään MIHIN päin viedä Kansaa™ tai mitään viestiä tms, te olette vain kuin laiduntavat lehmät ja sen sellaiset joihin vasemmiston vimmatut riivatut fokusoituneet tyhmät häikäilemättömät kusipäiset Perkeleen vitun pikkuperkeleet sitten kohdistaa KAIKKENSA ja taivuttaa ihan tuosta vain kuin voimamies muovailuvahaa, ei MITÄÄN tshäänssiä missään asissa IKINÄ. VITTU te olette naurettavan hävettävän saamatonta saatanan vätysten ja rumilusten ja vetelysten paskasakkia, teistä ei vain ole mihinkään.

Olette kuin jokin Afrikan lätkämaajoukkue tjn. HAhahaaaaaa.

Ei sillä että minä VÄLITTÄISIN, biliiv mii minua ei kiinnosta hevon vittua MIKÄÄN "poliittinen" minä haluan siitä EROON ja niin totaalisesti ja absoluuttisesti ja nopeasti ja väkivaltaisesti kuin vain ikinä mitenkään mahdollista ja KOSTAA sille nämä nöyryytyksen ja muserruksen loputtomat vuodet, mutta sanonpahan vain ihan ..no sanon vain.

Te pelaatte paholaisen peliä, sen säännöillä, ja niihin "kunnialla ja uskollisesti ja rehdisti" nojaten ja tuudittautuen ja tarttuen. Siis..samalla kun se pirujen lauma siinä vasemmalla temmeltää ja talloo miten tahtpo ja taivuttelee sitä VITUN "lakiakin" mitä sinä saatanan aivoton kusipäinen petturitorakka palvot kuin kaikki pakanat toteemejaan ja imaamejaan ja keisareitaan ja mitä  lie vitun läskipäisiä pallinaamoja äijänkuvatuksiaan, vitun idiootti, ja sinä oletat VOITTAVASI tämän pelin ?!

Sinä olet täysin ulapalla ja tyhmä. Sinä et voita MITÄÄN mutta HÄVIÄT KAIKEN.

Sinä olet de facto ==> häiriintynyt. Kuin jokin katujätkä. Mutta rikkaampi eittämättä. Maailma palkitsee kuten valtiokin, AINA tyhmät ja pahat. Siihen luonnon"lakiin" EI OLE näkyvissä muutoksia tai edes poikkeusta.


Montako "Kansalaisaloitetta" te olette esim allekirjoittaneet viimeisen kuukauden sisällä ? Jopa MINÄ olen niitä allekirjoitellut silloin tällöin, vaikken halua osallistua siihen peliin mutta minä olen yrittänyt juurikin sentään sitä JOTAIN. Oli mm sellainen että aseet KAIKILLE itsepuolustukseen ja jokin muu täydellisen kannatettava ja hyvä mutten muista mikä se oli..jaa !! Ei kun muistan tässä samalla kun kirjaan tätä, se oli se että perintövarkaus anteeksi vero POIS !! Se on ihan EHDOITTA poistettava  NYT !! Siis TÄNÄÄN, HETI, tämän kanssa EI SAA aikailla eikä siitä tulisi erikseen joutua jumalauta huomauttamaan niitä VITUN saatanistisia saatanan varkaita ja lähettämään niille jotain VITUN valtaansa / kuvitelmaansa vallasta, legitimoivaa anelulappua. Se on  kuin lähettäisi ihan vallan allekirjatun kirjeen ryöstäjälleen tuolla josain "steissillä" - "hei nin voixä olla siis ninQ tyylii sillai että sä siis ninQ ..emmä...tiä tai siis niinQ sillee et tyylii sä et esim ryästäis aina mua ja näi ? Ahahahaa Hähähää LOLZ ja voidaa me siis hengata ja näin mut.." ... junou ? Tuollaista typerää uhrin sopertelua. Ei tule toimimaan.

"Valtaan" tahoaa valta / VÄKIvalta ja sen sellainen. EI mikään vitun ANELU, UHRI ja ORJA ym anelee ei vapaa ja itsenäinen ja toimintakykyinen aikuinen itseriittoinen sielu.


No mutta eniwei, menkää te toki pytystä alas, viis minä siitä, tervemenoa torvet sitten vain. 

Liian kauan tätä kaikkea kestikin.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti