torstai 5. tammikuuta 2023

Murjaanien majoituksesta

 https://www.youtube.com/watch?v=hnnmWwRt3CY&ab_channel=AnythingGoesSanotaan näin että vielä 90-luvulla olisi ollut ja on kyllä edelleenkin, ennenkuulumatonta ja pöyristyttävää että kuka vain mistä vain ja miten monasti vain, saa änkeä maahan ja asettua ja että sille saatanan nilviäiselle annetaan oikein vieläpä majoitus 4-5 tähden hotellista / matkustajalaivasta !!!! Vaan ei näy olevan enää. Ei muuta kuin "peremmälle vaan" ja anna kun minä otan kenkäsi ja laitat sitten vain ne typerät alkeelliset likaiset perkeleen vitun neekerin tai minkä lie murjaanin aliapinan rumat ruskeat perkeleen vitun lättäjalat tuohon takan eteen kalliille rahille niin minäpä käyn joutessani ostaan uuden lippulaivakännykän sinulle ja älyTV:n !!


Jumalauta mitä typerää aivotonta vitun nöyristelyä, vittu mitä saatanan naurettavaa häpäisevää ja myötähävettävää kuvottavaa vitun kumartelua, ei edes Japsit kumartele niinkuin valkoiset nykyään.

Vittu nuo saatanan häikäilemättömät hävyttömät Perkeleen nekrut pitäisi heittää mereen tai ampua sinne tykin suusta, EIKÄ saatana ottaa niitä pitkin maataan kuhisemaan kuin muurahaiset ja ryösteleen ja raiskaileen ja osteskeleen ja oleskeleen jne.

Vitun petturit paskaläjät.


Aika käsittämätön ja sietämätön tilanne.


AATELKAA miten absurdiksi tämä kaikki TODELLA on mennyt. Ei jumalauta... jokin ihan aito ja oikea massapsykoosi tässä AINAKIN on osasyyllisenä ja luoja ties mitä voimia ja ihmisten ikuinen typeryys.


Mahtaa neekeriä naurattaa summa summaarum ! Hahahaa.. alkaa oikein itseänikin kyllä kieltämättä jo lähes naurattaan...aHAHaha...haHAhahaa..ai vittu meitä on nöyryytetty muuten ja VITUN LUJAA ! Juuri sitä kommunistin paskasiat on aina halunneet, mutteivät ole IKINÄ käyneet NÄIN lähellä Totaalista Voittoa.


Ja sitä ei saa tullakaan, se on sota sitten.

P.s jos haluatte jotain ideoita "Mihin Asuttaa Neekeri?" niin Afrikka on yks vaihtoehto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti