lauantai 4. helmikuuta 2023

Fuck-GPT

 https://www.youtube.com/watch?v=DWzprRWPI68&ab_channel=PaulJosephWatsonKuvottavaa. 

Ajatelkaa että olisitte NOIN naurettavia pikkusieluisia pikkumaisia kontrollinhimoisia kusipäitä että pakko on jopa "tekoäly" saattaa ihan yhtä tyhmäksi kuin itse, ja samanlaiseksi mäntiksi kommari älykääpiöksi.

Jotenkin en siltikään ole järin yllättynyt, tällaista tämä on. Säälittävää. Ja hyytävän kuvottavaa ja järkyttävää. Eikö se nyt VITTU jo riitä ?!?! KUINKA MONTA vuosikymmentä(!!) te aiotte käyttää mahdottoman tekemiseksi...no..  ei  niin miksikään, koska se on mahdotonta ? Koska te vitun puklaukset voitte hyväksyä sen minkä jo normaalijärkinenkin valkoinen hyväksyy noin 5 minuutissa nähtyään elämässään ensimmäisen kerran jonkun NatGeo dokkarin nekruista,  eli että neekerit ym on tyhjänpäiväisiä turhakkeita planeetalla ja täysin kyvyttömiä ja aivottomia ja lähinnä eläimä ja EI-ihmisiä. Kauanko tämän naurettavan yksinkertaisen itsestäänselvän triviaalin mundaanin truismin ymmärtäminen ja hyväksyminen(!) VOI jumalauta joiltain kestää  ?!?!?!

Ja mikä kaikkein ällistyttävintä... MIKSI näin tehdään ?!?!?!?!?!?!

Minkä HELVETIN TAKIA joillakin on päähänpinttymänään, ide fixe, saada neekeri ylennettyä valkoisen ihmisen tasolle ?!  MIKÄ on mennyt vikaan sellaisten kenopäisten valkoisten syntymässä ja biologiassa ja elämässä jotka omistaa elämänsä omiensa alasampumiselle ja kiusalle SIKSI ETTÄ neekeri on tyhmä !!!?!! Kristus VITTU teidät tulisi repiä armotta riekaleiksi.


Ei KOSKAAN ole KENELTÄKÄÄN siedetty ja suvaittu sadasosaakaan siitä mitä teiltä VITUN vasurin kusipäät wokeopaatit on  nyt siedetty viimeiset 20 vuotta ainakin yhteen mittaan. Miettikää  ehkä joskus sitä.

Rajansa kaikella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti