tiistai 17. tammikuuta 2023

kehari vs Ändryy Teit

 


HAhahhaa vittu mitä lapsellisia lälläri-idiootteja nämä marksistiset lehdistön koiranpaskat onkaan !!! Ei jumalauta ole totta.


KATTOKAA ny saatana jo ittekin sitten. Miten tuo vitun keno / kusipäinen nyrpeä nirppanokkainen megaärsyttävä vitun viiripäinen kauhukakara eli ihan perus ylimielinen vittupää vasuri "mätiänkaiken!" mulkku "höykytti" Adrewta ? Ihan eksäktli ?

Se idiootti munasi ITSENSÄ sillä idiootilla viserryksellään ("twiitti") ja se oli lähinnä toisinpäin, Ändryy nolasi sen.


Mutta ilmeisesti iltavalheiden ja propagandan siellä palatsissa riekutaan nyt silmät kiiluen nynnystä innosta kun joku ruotsalainen vitun kuminaamainen ja päinen typerä aivoton vitun kehari lähetti laimean keskenkertaisen typerän tuikitavallisen mauttoman mitättömän yhdentekevän perustason lahjattoman epähauskan pliisun "loukkauksen" Sille Kauheelle Miähelle™ (*läpsäsin ilmaan kuin edessäniolevaa törkymiestä ja tuhersin itkua tätä kirjoittaessa).

Ette te kovin lapsellista ja naurettavaa väkeä o ?? Iltalehden ym paskanjauhannan "toimittajat" ? Menkää vitun apinat oikeisiin töihin esim ? Lapionvarteen. Täyttämään kuoppia teissä, olisitte kerrankin oikeasti jotain muuta kuin haittaa. Vitun inisevät mulkut idiootit vittupäät ylimieliset vitun elitistit ja siat.


* not riili.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti