keskiviikko 4. tammikuuta 2023

Coronantodistajat™

 https://www.youtube.com/watch?v=JoA2mEb7daE&ab_channel=PaulJosephWatson

* MINÄ keksin tuon nimen, kuulitte sen täällä ensimmäistä kertaa; Koronantodistajat.
Siinä sitäkin taas sitten on. Naamaria ja mitä lie muuta typerää honottavaa helvetin paskaa. Kuten videossa todetaan, kuten LUKEMATTOMAT lääkärit ja ne teidän rakkaat Experttinne ja Professorit yms on kuorossa laulaneet jo viimeiset 2 vuotta: ne EI TOIMI eikä niillä tee kilivin hevon helvetin vitun vittua !!!!!

Mutta kuten sanonta sanoo, "poliittinen sanonta", "jotain on tehtävä !..tämä on jotain... tehkäämme siis tämä" - juuri noin latvarosoja imbesillejä "julkisen puolen" vitun megaärsyttävät kananaivot on. Ei MITÄÄN tietoisuutta ja älyllistä toimintaa typerässä pikkumaisessa kusisessa kallossaan.

Sitä luulisi, eikö luulisikin, että ABSOLUUTTINEN PRIORITEETTI tämän helvetin kusipään "koronan" suhteen jos se todella on joillekin jokin merkittäväkin vaiva, olisi siihen tarvittava sen täydellisesti kumoava ja tappava ja hävittävä OIKEA LÄÄKE!!??!? Eikö ? Sitä luulisi ettei MIKÄÄN mene tärkeysjärjestyksessä taudin totaalisen musertamisen edelle, mutta sitä luulisi elävänsä järjellisten ja loogisten ja oikeamielisten seassa. Eikä täällä lobotomisoitujen keharien demonien planeetalla. Missä mm jonkun pallinaamaisen läskikurkkuisen kusipää "herran" tärkeys menee rääääiikeästi edelle kaikesta tuosta.


Olisitte vain kuunnelleet Meitä tässä viimeiset mm..en tiä jonkun noin... 10 vuotta ? Olemme sanoneet kyllä HYVIN selvästi teille KAIKEN, "ÄLKÄÄ tuoko maahan ählämiä ja nekrua, ÄLKÄÄ tehkö ämmistä johdattajia, ÄLKÄÄ tehkö sitä ÄLKÄÄ tehkö tätä.." ja mitä te SAATANAN kusiluihut paskapäät vitun rotanpaskajyrsijät menette ja teette ? TÄSMÄLLEEN sen mihin sanomme että ÄLKÄÄ.


Ikäänkuin te kusiset kurittomat kusipäät tekisitte niin ihan juuri SIKSI   ETTÄ  me sanomme että ÄLKÄÄ, vain näyttääksenne lapsellisesti että hah haha haa me voimmekin tehdä NÄIN ja teemmekin ! Vitut teidän huolistanne ! Hahahaha.


Vitun mulkut ääliöt paskaläjät.


VITUN IDIOOTIT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti